Agenda Constructiilor
Sambata, 28 Martie 2020
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ARACO a premiat Iridex pentru calitate in constructie
ARACO a premiat Iridex pentru calitate in constructie
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 08 Dec 2017 16:13
Iridex Group Constructii, parte a grupului Iridex - lider in tehnologii de mediu, constructii civile si industriale, a fost premiat in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii (ARACO) pentru calitatea a doua lucrari finalizate in decursul anului trecut. Festivitatea de decernare a trofeului ARACO a avut loc in data de 29 noiembrie, in cadrul profesional oferit de Facultatea de Inginerie a Instalatiilor, Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti (UTCB), cand prof. univ. dr. ing. Radu Sorin Vacareanu, Rector UTCB, a inmanat distinctiile ARACO.
”Trofeul Calitatii ARACO se acorda anual, in anul urmator celui in care a fost finalizata lucrarea, finalizarea lucrarii fiind validata prin receptia la finalizarea lucrarii sau a receptiei finale, intr-un cadru festiv, mediatizat, cu participarea reprezentantilor autoritatilor publice, ai organizatiilor profesionale din Romania si strainatate din domeniul sectorului de constructii, ai bancilor, reprezentantilor presei, radioului si televiziunii s.a. Iridex este una dintre companiile recunoscute de catre ARACO, membra ARACO, pentru calitatea lucrarilor in domeniul constructiilor pe care juriul format din profesionistii ARACO le-a validat”, a declarat dl. Laurentiu Plosceanu, presedinte ARACO.
Trofeul a fost acordat pentru „Lucrari de constructie aferente proiectului Inchidere depozit neconform Ianca si Constructie depozit conform si statie de sortare Ianca” din cadrul proiectului „Sistemul de management integral al deseurilor in judetul Braila”, lucrare executata de Iridex Group Constructii, din pozitia de coordonator, alaturi de partenerii sai Hidroconstructia si ARGIF Proiect.
Un alt premiu ARACO primit de Iridex Group Constructii a fost acordat pentru ”Proiectare si lucrari de executie pentru investitiile cuprinse in proiectul Sistem de management integrat al deseurilor in judetul Salaj”, executat de asocierea Hidroconstructia - lider de asociere, Iridex Group Constructii si ARGIF Proiect.
”Adept al calitatii si seriozitatii in toate domeniile in care activeaza, Iridex Group are in portofoliu numeroase lucrari distinse cu acest prestigios trofeu de calitate. Recunoasterea acordata de ARACO demonstreaza inca o data faptul ca Iridex Group adera la valorile asociatiei”, a declarat dl. prof. univ. dr. Valentin Feodorov, directorul general al Iridex Group Constructii.
Cu prilejul evenimentului din 29 noiembrie 2017, ARACO si-a facut cunoscute directiile de actiune strategica 2018 - 2019, directii la care Iridex Group adera. Necesitatea readucerii sectorului de constructii in atentia autoritatilor nationale / regionale ca sector de importanta nationala strategica este una dintre directiile asumate de ARACO. O alta directie de actiune strategica este necesitatea protejarii si sprijinirii potentialului etnic si uman al societatilor de constructii din Romania, care a reprezentat si va reprezenta in continuare un factor strategic in dezvoltarea tarii.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelALLBIMCOVID-19ACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
EURO-Constructii 2020
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere