Agenda Constructiilor
Sambata, 11 Iulie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ARISTON THERMO promoveaza centrala termica Alteas One prin Comfort Challenge
ARISTON THERMO promoveaza centrala termica Alteas One prin Comfort Challenge
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 24 Iul 2018 17:08
Ariston Thermo Group, unul dintre liderii mondiali pe piata de echipamente de incalzire si producere a apei calde menajere, lanseaza la nivel global proiectul Comfort Challenge, prin care isi asuma provocarea de a duce confortul in locuri in care acest concept pare aproape imposibil de realizat, informeaza un comunicat al Ariston Thermo Romania. Alaturi de specialistii Ariston, trei instalatori profesionisti, alesi in urma unei selectii mondiale, vor lua parte la o aventura memorabila, in care isi vor putea demonstra din plin abilitatile profesionale, dar si rezistenta in conditii dificile.
In prima etapa a provocarii, Ariston a lansat o campanie mondiala de recrutare, pentru a atrage in proiectul Comfort Challenge o echipa de instalatori profesionisti, cei mai buni din domeniu, dar cu o doza mare de curaj, spirit de aventura si stapanire de sine. In urma selectiei, au fost alesi trei specialisti care impartasesc abilitati tehnice deosebite in domeniu, precum si o atitudine proactiva, bazata pe rezolvarea problemelor, calitati esentiale in aceasta experienta care va implica conditii climatice extreme si un grad ridicat de imprevizibilitate, se mai precizeaza in comunicat.
Desi selectia de candidati a fost deja o provocare in sine, adevarata misiune #comfortchallenge de-abia acum urmeaza! Echipa de instalatori se va indrepta catre o locatie ce va fi dezvaluita in curand, unde conditiile sunt extrem de dificile, si va lua parte la o aventura ce va schimba aspectul locului respectiv. Destinatia este una cu totul deosebita, care ii va pune la grele incercari pe cei trei participanti.
„Ne declaram incantati de faptul ca Ariston este arhitectul din spatele acestui proiect fascinant, care duce ideea de confort la un nivel superior. De altfel, acesta reflecta intr-un mod original misiunea companiei, de a face viata celor din jur mai confortabila, prin intermediul produselor noastre”, a declarat Catalin Draguleanu, Country Manager Ariston Thermo Romania.
„Suntem extrem de mandri de profesionistii pe care i-am ales pentru aceasta provocare. Dorinta noastra de a duce confortul acolo unde pare imposibil de realizat se va concretiza la modul absolut in urmatoarele luni, cu ajutorul celor trei specialisti. Alaturi de acestia, focusul proiectului Ariston Confort Challenge va fi asupra produsului nostru de top, centrala termica Alteas One, care isi va demonstra inca o data calitatea si performantele avansate”, a declarat Massimiliano Fugini, Group Brand, Digital, Corporate Marketing & Media Relation Manager.
Alteas One este cea mai avansata centrala din gama One si ofera un design inovator si performante ridicate, create special pentru a raspunde celor mai exigente cerinte. Aceasta este prevazuta cu tehnologii in condensare care sporesc eficienta si randamentul echipamentului si asigura in acelasi timp conectivitate completa si confort total pe toata durata exploatarii.
Mai multe detalii despre misiune sunt disponibile in cadrul website-ului www.aristoncomfortchallenge.com
***
Ariston Thermo Romania este filiala locala a companiei italiene Ariston Thermo Group, unul dintre liderii internationali in productia si furnizarea unei game complete de echipamente si servicii destinate incalzirii si producerii de apa calda menajera. Angajamentul Ariston Thermo privind eficienta energetica este exprimat prin lansarea constanta de noi solutii bazate pe surse regenerabile de energie, cum ar fi sistemele solare si pompele de caldura, precum si prin imbunatatirea eficientei produselor traditionale (boilere sau centrale termice), dar si prin investitiile in noi proiecte.
Portofoliul de produse Ariston Thermo Romania este compus din centrale termice murale si de pardoseala, in condensare, boilere electrice si indirecte, instanturi pe gaz, aparate de aer conditionat si panouri solare, sub brandurile Ariston, Chaffoteaux si Elco.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulTeraSteelCOVID-19AUTODESKbluebeam
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
rigips
elmas 2017
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019
CELCO 2020

Parteneri

hilti
HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere