Agenda Constructiilor
Sambata, 06 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ASRO: Perturbarea afacerilor este un element cheie de ingrijorare pentru companii
ASRO: Perturbarea afacerilor este un element cheie de ingrijorare pentru companii
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 19 Nov 2019 11:04
Dezastre naturale, incendii, probleme ale lantului de aprovizionare sau atacuri cibernetice - sunt doar cateva dintre numeroasele amenintari neasteptate, dar posibile pentru buna desfasurare a oricarei afaceri. Planificarea continua si robusta a continuitatii afacerilor pentru ceea ce trebuie facut atunci cand se iveste un dezastru este cea mai buna aparare.
Incertitudinea nu a fost niciodata mai sigura, iar perturbarea afacerilor este un element cheie de ingrijorare pentru majoritatea directorilor, insa, bine gestionate, avantajele si oportunitatile sunt multe. A avea planuri si capacitati eficiente de continuitate a afacerilor in functie este esential pentru restaurarea operatiunilor, daca ceva merge gresit.
Standardul ISO 22301 - Securitate si rezistenta. Sisteme de gestionare a continuitatii afacerii. Cerinte este primul standard international din lume pentru implementarea si mentinerea unui plan eficient de continuitate a afacerilor. Permite unei organizatii sa aiba un raspuns mai eficient si o recuperare mai rapida, reducand astfel orice impact asupra oamenilor, produselor si a liniei de jos a organizatiei.
Standardul a fost actualizat recent pentru a ramane actual si relevant si pentru a continua sa satisfaca nevoile pietei. James Crask, presedinte al grupului de experti ISO care a dezvoltat standardul, a declarat ca acesta reuneste unele dintre cele mai bune practici ale lumii pentru a ajuta organizatiile de orice fel sa raspunda si sa se recupereze de orice perturbare sau intrerupere intr-un mod eficient.
„O organizatie consolidata este una care este capabila sa se adapteze la schimbari, este constienta de locurile in care se afla vulnerabilitatile sale si are planuri pentru a raspunde daca lucrurile nu merg bine”, a spus acesta.
Imbunatatirile cheie ale celei mai recente versiuni includ o structura si o terminologie mai clara pentru a favoriza o mai buna intelegere a ceea ce este necesar si actualizari pentru a ramane in conformitate cu toate celelalte standarde ale sistemului de management ISO.
Standardul ISO 22301 a fost dezvoltat de comitetul tehnic ISO/TC 292 - Securitate si rezistenta al carui secretariat este detinut de SIS, membru ISO pentru Suedia.
 
ACADbluebeamC4E FORUMTeraSteelCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere