Agenda Constructiilor
Joi, 09 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - AUTORIZATIE pentru constructia de 130 milioane euro, One Cotroceni Park
AUTORIZATIE pentru constructia de 130 milioane euro, One Cotroceni Park
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 13 Nov 2019 15:28
One United Properties a obtinut autorizatia de construire pentru prima faza a proiectului de birouri One Cotroceni Park, un business park cu suprafata bruta inchiriabila (Gross Lettable Area) de 80.000 mp.
”Marcam in acest moment startul celui mai mare proiect de regenerare urbana din zona centrala a Bucurestiului, pe un teren de 5,8 hectare”, spune Mihai Paduroiu, CEO | Office Division, One United Properties, adaugand: ”Dimensiunea lotului ne permite sa construim un concept care va redefini dezvoltarile imobiliare clasice, conturand pe harta Bucurestiului un nou punct de interes.”
Prima etapa a acestui proiect de anvergura o reprezinta un parc de afaceri dezvoltat sub conceptul ”Flex Well Tech”: ”Spatii de birouri flexibile, ce faciliteaza accesul la zone verzi si ofera o varietate de servicii privind sanatatea si bunastarea angajatilor, construite dupa ultimele standarde tehnologice”, explica Mihai Paduroiu cel mai nou concept de dezvoltare office pe piata bucuresteana.
Proiectul One Cotroceni Park este unic pe piata de birouri din capitala, cu beneficii precum: localizarea in interiorul inelului central al orasului si acces direct la metrou, suprafete flexibile de la 3.400 mp pana la 8.000 mp, terase ”elevated gardens”, spatii verzi, zone pentru activitati sportive in aer liber si o vedere panoramica asupra vecinatatilor - Palatul Cotroceni, Gradina Botanica sau Palatul Parlamentului.
Totodata, One Cotroceni Park da o noua dimensiune conceptului ”Work -Live – Shop”, oferind viitorilor anagajati si rezidenti care vor locui in cadrul proiectului o zona de retail cu o suprafata de 15.000 mp, comparabila cu cea a unui centru comercial de dimensiuni medii.
Componenta rezidentiala a proiectului mixt One Cotroceni Park prevede aproximativ 800 de apartamente si va fi dezvoltata in mai multe faze incepand cu 2020.
Pentru un nivel ridicat de confort al angajatilor viitorilor chiriasi, One Cotroceni Park va fi direct conectat la viitoarea statie de metrou Academia Militara printr-un pasaj subteran.
Nivelul subteran, dedicat parcarilor, va beneficia de 10 cai de acces pentru o buna circulatie in cadrul complexului. Pastrand viziunea ”eco” a dezvoltatorului, One Cotroceni Park va fi certificat LEED (targetand nivelul LEED PLATINUM) si WELL, cu accent pe imbunatatirea sanatatii si a bunastarii angajatului prin calitatea mediului de lucru.
Cu cele trei mari proiecte in lucru: One Tower, parte din ansamblu One Floreasca City, turnul de birouri din complexul One Verdi Park si One Cotroceni Park, One United Properties este dezvoltatorul cu cea mai mare suprafata de birouri in constructie pe piata romaneasca.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTeraSteelACADCOVID-19
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196


SONDAJ de OPINIE - Agenda Constructiilor & Fereastra
Impactul maladiei Covid-19 pentru industria de constructii si domeniile conexe

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere