Agenda Constructiilor
Marti, 14 Iulie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - BASF prezinta noi solutii tehnice pentru constructii subterane mai sigure si eficiente
BASF prezinta noi solutii tehnice pentru constructii subterane mai sigure si eficiente
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 17 Apr 2018 17:01
Vaselina de coada pentru TBM (echipamente de foraj pentru tuneluri) rezistenta la foc, MasterRoc TSG 800, este ultima inovatie a gamei de produse Master Builders Solutions de la BASF, pentru TBM. Produsul cu densitate redusa permite reducerea consumului, iar ambalajul imbunatatit face reciclarea mai usoara. Specialistii Master Builders Solutions din cadrul BASF vor prezenta aceasta solutie, precum si alte produse din portofoliul de produse chimice de ultima generatie, la Congresul Mondial al Tunelului din Dubai, in perioada 21-26 aprilie 2018.
"Activitatea noastra principala este furnizarea de solutii tehnice si servicii pentru activitati mai eficiente in constructiile subterane. Prin utilizarea MasterRoc TSG 800, clientii nostri pot imbunatati in acelasi timp atat conditiile de siguranta, cat si eficienta costurilor ", explica Wolfgang Aldrian, Head of Global Technical Management Underground Construction, la BASF.
O noua solutie de tratare a solului cu o stabilitate mai mare
MasterRoc SLF 50, un agent de tratare a solului de noua generatie, a fost special conceput pentru cresterea performantei, prin conditionarea solului in timpul operatiunilor de excavare, in conditii dificile de teren. Acest produs de tratare a solului creeaza o spuma foarte stabila, cu timp de injumatatire superior, pentru a mentine presiunea in timpul functionarii si al intreruperilor planificate sau neplanificate. Poate reduce consumul de energie prin reducerea cuplului, optimizeaza extractia solului si poate reduce uzura frezei. MasterRoc SLF 50 a fost utilizat cu succes in unul dintre tunelurile cu cel mai mare diametru din lume, construit in Seattle.
Despre divizia de Substante Chimice pentru Constructii
Divizia BASF de Substante Chimice pentru Constructii ofera solutii chimice avansate, sub brandul umbrela global Master Builders Solutions, pentru constructia, intretinerea, reparatia si renovarea constructiilor. Brandul este cladit pe mai mult de 100 de ani de experienta in industria de constructii. Portofoliul nostru extins cuprinde amestecuri de beton, aditivi pentru ciment, solutii chimice pentru constructii subterane, sisteme rezistente la apa, materiale de etansare, sisteme de reparare si protectie pentru beton, mortar performant, sisteme de pardoseli performante, sisteme de fixare a gresiei, rosturi de dilatare si sisteme de control si solutii pentru protectia lemnului.
Cei aproximativ 6.500 de angajati ai diviziei de Substante Chimice pentru Constructii formeaza o comunitate globala de experti in domeniul constructiilor. Pentru a rezolva provocarile individuale ale clientilor nostri din domeniul constructiilor, de la faza de conceptie, pana la finalizarea unui proiect, apelam la cunostintele noastre specializate, la expertiza regionala si la experienta dobandita in nenumarate proiecte de constructii din toata lumea. Profitam de tehnologiile globale ale BASF si de cunostintele detaliate despre nevoile locale de constructii pentru a dezvolta inovatii care ii ajuta pe clientii nostri sa aiba succes si sa realizeze constructii sustenabile. Divizia are unitati de productie si birouri de vanzari in peste 60 de tari si a realizat vanzari in valoare de aproximativ 2,4 miliarde euro in 2017.
Despre BASF
La BASF, cream chimie pentru un viitor sustenabil. Imbinam succesul economic cu protectia mediului si cu responsabilitatea sociala. Mai mult de 115.000 de angajati ai grupului BASF lucreaza pentru a contribui la succesul clientilor nostri in majoritatea sectoarelor si aproape in fiecare tara din lume. Portofoliul nostru este organizat in cinci divizii: Substante chimice, Produse performante, Materiale & solutii functionale, Solutii agricole si Petrol si gaze. BASF a generat vanzari de 64,5 de miliarde de euro in anul 2017. Actiunile BASF sunt listate la bursele de valori din Frankfurt (BAS), Londra (BFA) si Zurich (BAS).
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulTeraSteelALLBIMCOVID-19AUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
elmas 2017
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala
rigips
Acvatot 2019

Parteneri

hilti
HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AHK 2018
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere