Agenda Constructiilor
Joi, 30 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - BAXI revine pe piata autohtona de centrale termice
BAXI revine pe piata autohtona de centrale termice
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 06 Aug 2018 16:01
BDR Thermea, unul din primele trei grupuri europene producatoare de solutii pentru incalzire si climatizare, a deschis o filiala in Bucuresti, avand ca obiectiv dezvoltarea si sustinerea marcilor sale in Romania, o piata importanta si strategica in domeniul incalzirii. BDR Thermea Group, cu sediul in Apeldoorn, Olanda, este proprietara mai multor marci cunoscute din domeniul incalzirii, printre care BAXI, De Dietrich, Remeha, Brötje, Chappée si Baymak.
Grupul are o cifra de afaceri de circa 1,7 miliarde Euro, peste 6.500 de angajati in Europa si opereaza in 82 de tari la nivel global, ocupand pozitii de top in numeroase piete, printre care Italia, Marea Britanie, Franta, Spania, Olanda, Germania, Ungaria, Grecia, Ucraina si Rusia. Portofoliul de produse al BDR Thermea este proiectat in mod inteligent pentru a furniza sisteme termice integrate cu solutii regenerabile, nu doar produse individuale, permitand astfel reducerea cheltuielilor cu energia si a emisiilor de bioxid de carbon.
Principalele obiective ale BDR Thermea Romania sunt promovarea imaginii marcii BAXI in piata, oferirea de suport tehnic si consultanta specializata partenerilor comerciali si de service, scolarizarea permanenta a acestora, furnizarea de piese de schimb, precum si crearea unei retele de service care sa ofere servicii de cea mai buna calitate utilizatorilor produselor BAXI.
Toate centralele termice BAXI distribuite in Romania sunt produse in Italia, la fabrica BAXI SpA din Bassano del Grappa, care este “Centrul de Excelenta” in cercetarea si proiectarea centralelor termice de perete pentru intregul grup BDR Thermea. Infiintata acum peste 90 ani, fabrica din Bassano s-a specializat in ultimii 40 ani in inovarea si producerea centralelor termice de perete si de pardoseala, dezvoltand solutii de ultima generatie cu performanta ridicata, usor de utilizat. Fabrica are la ora actuala peste 700 de angajati si o capacitate de productie de 600.000 unitati pe an, fiind cea mai mare fabrica de centrale termice din Europa. Peste 9 milioane de centrale produse pana acum in Bassano, sunt dovada calitatii si fiabilitatii proceselor de proiectare si productie, dovedite de-a lungul timpului atat in Italia, cat si la Export, inclusiv in Romania.
Importul produselor BAXI in Romania se realizeaza prin intermediul unei retele de parteneri comerciali autorizati: AMIRIS Invest SRL - Brasov, Grumtech uSRL - Piatra Neamt, Radox SRL - Bucuresti, Secpral Pro Instalatii SRL - Cluj-Napoca, Simodor Grup SRL - Alba Iulia si Simplex Trade Investment SRL - Bucuresti.
 
VideoConfAC-iulTERAPLASThiltiman and machineALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
Ubitech
FRONTALE
MAKITA
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
BALTIC
leviatan
CELCO 2020
CDS
viarom
BMI_Icopal
strabag nivel 1
leviatan
rigips
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023