Agenda Constructiilor
Duminica, 16 Iunie 2019
CATERPILAR
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - BREC: Marii dezvoltatori vor predictibilitate si o corectie moderata a preturilor
BREC: Marii dezvoltatori vor predictibilitate si o corectie moderata a preturilor
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 08 Nov 2018 15:56
Piata romaneasca de real estate are fundamente puternice, iar o eventuala corectie va fi una moderata au concluzionat marii investitori si specialisti ai pietei imobiliare din Romania prezenti la evenimentul „Investment Briefing”, organizat de Bucharest Real Estate Club. Intre participantii la eveniment s-au numarat reprezentanti ai companiilor Globalworth - cel mai mare proprietar de spatii de birouri din Romania, Mindspace, operator de spatii de birouri tip co-work recent intrat pe piata locala, KPMG, Cromwell Evan Global, grupul hotelier Orbis, casa de avocatura Noerr, reprezentanti ai companiilor de brokeraj imobiliar Colliers si Cushman Wakefield Echinox, precum si ai fondului de investitii Lion’s Head.
„Segmentul office ramane in continuare principala zona in care ne dezvoltam portofoliul, dar ne uitam tot mai atent si catre sectorul logistic. Avem un astfel de proiect in Timisoara, pe care il extindem, dar analizam si alte orase pentru noi investitii, precum Cluj, Sibiu sau Constanta, insa este nevoie de mai multe proiecte pe acest segment. Noi am ales sa dezvoltam si pentru ca nu exista suficiente produse disponibile pe piata”, a declarat Mihai Zaharia, Director of Investments & Capital Markets, Globalworth.
„Fundamentele sunt sanatoase si exista loc de crestere. Romania are o productivitate crescuta, datele noastre arata ca la fiecare 100 de dolari investiti pe piata locala se produc 242 de dolari, cel mai bun nivel din zona CEE”, a declarat Robert Miklo, Director, Investment Services, Colliers International Romania, adaugand: „Pentru urmatorii 10 ani migratia interna va fi un factor important pentru dezvoltarea imobiliara, cresterea urmand sa vina mai ales dinspre hub-urile regionale”
„Acordarea unor stimulente fiscale pentru cladirile verzi in Bucuresti ar atrage pe piata mai multi investitori insitutionali. Initiativa a fost deja implementata in Cluj-Napoca si Timisoara, iar Bucurestiul are cel mai mare stoc de cladiri ecologice”, a declarat Roxana Dudau, Associated Partner in cadrul firmei de avocatura Noerr.
Bucharest Real Estate Club
In contextul unei noi etape de dezvoltare a pietelor central si sud - est europene, Bucharest Real Estate Club a fost infiintat avand ca obiectiv principal cresterea calitatii pietei locale de Real Estate, prin dialog constructiv cu principalii influentatori si beneficiari ai acesteia: fonduri de investitii, institutii financiar - bancare, dezvoltatori, companii multinationale, retaileri, furnizori de tehnologie. Prin intermediul platformelor de comunicare si al proiectelor proprii, Clubul faciliteaza accesul la informatii, abordari inovatoare si genereaza contexte de business si networking de prima calitate.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACAD

Autentificare

Revista TOP-Agenda Constructiilor nr. 142 (Mai 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023