Agenda Constructiilor
Sambata, 17 Noiembrie 2018
SAMSUNG WIND-FREE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - BSH HAUSGERÄTE: Investitie de 110 milioane de euro la Simeria
BSH HAUSGERÄTE: Investitie de 110 milioane de euro la Simeria
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 29 Mar 2018 07:53
Prin intermediul unui comunicat, dat publicitatii la data de 28 martie a.c., conducerea companiei producatoare de aparatura electrocasnica BSH Hausgeräte GmbH (parte a grupului Bosch) a anuntat ca a cumparat un teren la Simeria pentru a efectua o investitie in valoare de 110 milioane de euro intr-o noua fabrica de masini de spalat.
„BSH Hausgeräte GmbH isi continua cursul de crestere in Europa si va investi aproximativ 110 milioane de euro intr-o noua facilitate industriala in Romania, in urmatorii ani. Producatorul de aparatura electrocasnica a achizitionat astfel un teren de 40 de hectare pentru construirea unei fabrici de masini de spalat. Partile contractante au convenit sa pastreze confidentialitatea cu privire la pretul de cumparare. Constructia unei hale de productie, precum si a unui centru logistic si a cladirilor administrative trebuie sa inceapa pe proprietate inca din acest an”, se arata in comunicatul companiei.
Oficialii BSH Hausgeräte GmbH, care se definesc ca lider european in electrocasnice, au mai anuntat ca intentioneaza sa inceapa productia de masini de spalat in anul 2020. Dupa construirea unor noi facilitati de productie, fabrica va avea - incepand cu 2022 - o capacitate de productie anuala de peste un milion de masini de spalat pentru piata europeana.
„In ultimele luni am cautat intens un amplasament potrivit. Proprietatea din Simeria ne ofera conditii ideale pentru productia masinilor de spalat moderne, precum si logistica necesara. Vom crea peste 700 de locuri de munca acolo in urmatorii ani. Scopul nostru este de a produce aparate de uz casnic adaptate nevoilor consumatorilor si de a face viata de zi cu zi mai usoara pentru oameni. Pentru aceasta avem nevoie de site-uri de productie si de centre logistice de prima clasa”, a declarat Mihai Alexandru Voicila, director general al filialei BSH din Romania.
***
Subsidiara din  BSH a fost infiintata in 1999 si comercializeaza aparate electrocasnice sub marcile Bosch, Neff si Zelmer in Romania. Gama de produse include frigidere, masini de gatit, masini de spalat rufe, uscatoare, masini de spalat vase, aspiratoare, roboti de bucatarie, masini de cafea. La randul sau, firma BSH Hausgeräte GmbH, ce face parte din grupul Bosch, este unul dintre cei mai importanti producatori de aparate electrocasnice din intreaga lume, cu vanzari de aproximativ 13,8 miliarde de euro in 2017 si peste 61.800 de angajati. BSH deruleaza activitati de productie in aproximativ 40 de fabrici de pe mapamond si este reprezentata de peste 80 de companii din aproximativ 50 de tari. Pentru informatii suplimentare, www.bosch-home.ro
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AutoCAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 138 (Octombrie 2018)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2019
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023