Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CEZ sustine Habitat for Humanity in derularea proiectului BIG BUILD 2019
CEZ sustine Habitat for Humanity in derularea proiectului BIG BUILD 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 18 Oct 2019 14:34
Pe 17 octombrie, voluntarii Grupului CEZ in Romania s-au mobilizat, implicandu-se in realizarea de lucrari de amenajare interioara a caselor noi, construite de Habitat for Humanity Romania pentru familiile din Vaideeni, afectate de inundatiile din 2014. Actiunea face parte din misiunea Grupului de a sprijini 3 cauze sociale in urma Maratonului Olteniei 2019.
Santierul de la Vaideeni a fost ocupat de voluntarii CEZ din Bucuresti, Pitesti, Drobeta Turnu Severin, Craiova, Slatina, Alexandria, Ramnicu Valcea si Targu Jiu, dornici sa sprijine o cauza nobila. Dupa ce au participat la instructajul de sanatate si securitate, voluntarii s-au dedicat lucrarilor de placare cu OSB si gips carton, chituire placi gips carton, slefuit si montat vata minerala. Implicarea angajatilor Grupului CEZ in Romania in acest proiect a reprezentat o ocazie foarte buna ca o parte dintre angajatii sai, voluntari sau participanti la editiile anterioare ale Maratonului Olteniei, sa se bucure de o zi de voluntariat intern, in sprijinul comunitatii locale.
Initiativa de construire/ a locuintelor face parte din proiectul BIG BUILD 2019 al organizatiei Habitat for Humanity Romania, prin care 10 case au fost construite timp de 5 zile, pentru 10 familii din Vaideeni,Valcea, care in prezent locuiesc in conditii foarte grele, in containere sau in case construite din materiale improprii.
Alaturi de echipa CEZ s-a aflat CEO-ul companiei care s-a implicat in realizarea lucrarilor pe tot parcursul zilei: „Colaborarea cu Habitat for Humanity Romania s-a concretizat in vara acestui an, in cadrul evenimentului nostru de suflet, Maratonul Olteniei - proiectul BIG BUILD 2019 fiind una dintre cele 3 cauze sociale sprijinite. Suplimentar sumei donate pentru sprijinirea proiectului, ne-am propus sa ne implicam efectiv in lucrarile de amenajare a locuintelor si sa contribuim direct la schimbarea viitorului familiilor dezavantajate. Este un proiect care intareste strategia noastra de CSR si care ne (re)aduce aproape de comunitatea din judetul Valcea.”, a declarat Ondrej Safar - CEO CEZ Romania.
Grupul CEZ in Romania isi desfasoara proiectele de responsabilitate sociala sub umbrela „Energie pentru bine”, implicandu-se in proiecte care vizeaza domenii precum sanatate si wellbeing, educatie, conservarea mediului si dezvoltarea comunitatii locale.
 
RAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
ness project
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
theda mar
concelex
CDS
Ubitech
quadratum
MAKITA
rigips
leviatan
Acvatot 2019
strabag nivel 1
viarom
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
top 500
econet
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander