Agenda Constructiilor
Luni, 02 Octombrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CJ GALATI investeste 13 milioane de lei pentru extinderea unei unitati medicale
CJ GALATI investeste 13 milioane de lei pentru extinderea unei unitati medicale
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 04 Dec 2017 15:47
In cadrul unei sedinte a Consiliului Judetean Galati, au fost aprobate 12 proiecte de hotarari. Un proiect de anvergura pentru dezvoltarea judetului Galati, votat in sedinta Consiliului Judetean Galati, este aprobarea Acordului intre Unitatea Medico-Sociala Ganesti si Consiliul Judetean Galati privind derularea investitiei „Extindere capacitate cazare cu 50 de paturi”.
“Vom construi la Unitatea Medico-Sociala de la Ganesti un corp nou de cladire cu 50 de locuri pentru pacientii cu probleme psihice. La demisol vor fi amplasate spatiile tehnice si bucataria spitalului, la parter sala de mese, farmacia si spatiile pentru ingrijirea pacientilor, la etajul intai se va afla o zona pentru personal si una cu rezerve pentru pacienti, iar cel de-al doilea etaj va fi destinat in totalitate pacientilor. Am preluat deja toate studiile de specialitate realizate de catre cei de la Unitatea Medico-Sociala pentru acest obiectiv, astfel incat sa obtinem toate avizele si autorizatiile pentru a demara procedurile de atribuire a contractului de executie. Valoarea investitiei este de peste 13.000.000 de lei, din bugetul propriu al Consiliului Judetean Galati”, a declarat Costel Fotea, presedintele Consiliului Judetean Galati.
Tot in domeniul sanatatii, la propunerea presedintelui Consiliului Judetean Galati, Costel Fotea, au fost date in administrarea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta „Sf.Apostol Andrei” dispozitive medicale achizitionate in cadrul proiectului „Modernizare, extindere si dotare Ambulatoriu integrat de specialitate al Spitalului Judetean Galati”. Aviz pozitiv a primit si propunerea presedintelui Consiliului Judetean Galati, Costel Fotea, de modificare si completare a Anexei la Hotararea Consiliului Judetean Galati nr.230/06.11.2017, privind aprobarea solicitarii adresate Consiliului Local al municipiului Galati de trecere a unor suprafete de teren aferente unui drum din domeniul public al municipiului Galati in domeniul public al judetului Galati, pentru incadrarea acestora in categoria drumurilor de interes judetean.
De asemenea, a fost rectificat bugetul local al judetului Galati si al institutiilor publice aflate in subordinea Consiliului Judetean Galati si a fost aprobat un parteneriat intre judetul Galati si Agentia pentru intreprinderi mici si mijlocii, atragere de investitii si promovare a exportului Constanta, pentru organizarea in comun a unor evenimente destinate intreprinderilor mici si mijlocii si atragerea de investitii.
 
ALLBIMhiltiALLBIMVideoConfAC-iulman and machine
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
noark
Ubitech
leviatan
CDS
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
rigips
BALTIC
viarom
MAKITA
FRONTALE
leviatan
grundfos
strabag nivel 1

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
BA 2023
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica