Agenda Constructiilor
Duminica, 24 Iunie 2018
SAMSUNG 360
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CLUJ: Acord cadru pentru servicii topografice si cadastrale
CLUJ: Acord cadru pentru servicii topografice si cadastrale
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 12 Mar 2018 18:07
Consiliul Judetean Cluj a incheiat luni, 12 martie 2018, in urma unei proceduri de licitatie publica deschisa derulate in acest scop, acordul cadru privind achizitionarea serviciilor de topografie si cadastru pentru inscrierea in evidentele cadastrale si de carte funciara a imobilelor - cladiri, terenuri si drumuri judetene aflate in inventarul bunurilor care apartin domeniului public sau privat al Judetului Cluj, precum si a celorlalte bunuri imobile care urmeaza sa intre in patrimoniului judetului Cluj in baza unor hotarari de consiliu judetean sau a altor acte normative.
„Existenta unei evidente clare si cu date exacte, actualizate la zi, privind bunurile imobile aflate in proprietatea judetului este mai mult decat necesara pentru orice investitie pe care o realizam, fie ca ne referim la cele finantate din bugetul Consiliului Judetean, fie la cele cofinantate din fonduri europene nerambursabile”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
In baza acordului cadru incheiat cu firma Topo H.A.N.S. Impex SRL din Bucuresti, pentru o valoare totala de 1.164.735 lei fara TVA, dar si a analizei la zi a necesarului de servicii cadastrale si de topometrie pentru imobilele aflate in proprietatea judetului Cluj, in urmatorii patru ani vor fi realizate si actualizate toate documentatiile cadastrale necesare inscrierii in Cartea Funciara a dreptului de proprietate asupra imobilelor neintabulate pana in acest moment.
In acelasi timp, in ceea ce priveste imobilele - cladiri si terenuri, vor fi realizate sau actualizate, dupa caz, noi relevee in care sa fie specificata, in mod clar, suprafata utila, suprafata construita/suprafata construita desfasurata, precum si determinarea suprafetelor construite ale spatiilor comune - exprimate in metri patrati si in cote procentuale, pentru condominiile detinute de Consiliul Judetean Cluj. De asemenea, vor fi reactualizate toate informatiile de natura tehnica din cadrul documentelor cadastrale deja intocmite pana in acest moment. In ceea ce priveste infrastructura rutiera a judetului Cluj, Consiliul Judetean urmareste obtinerea de documentatii pentru topografierea a nu mai putin de 1143 de km de drumuri judetene.
 
Romeps

Autentificare

TOP-Agenda Constructiilor nr. 134 (Mai 2018)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
hospice 2%
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023