Agenda Constructiilor
Luni, 25 Mai 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CNAIR: Gradul de executie la Varianta Ocolitoare Tecuci este de doar 55%
CNAIR: Gradul de executie la Varianta Ocolitoare Tecuci este de doar 55%
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 24 Apr 2019 17:40
Directorul General al CNAIR, Narcis Neaga l-a avertizat pe reprezentantul Asocierii care ar trebui sa construiasca Varianta Ocolitoare Tecuci, Andreea Chiruli, ca ii va fi reziliat contractul daca pana in data de 20 mai nu se mobilizeaza pe santier.
Acestuia i s-a adus la cunostinta ca rezilierea contractului semnat cu CNAIR S.A., va atrage dupa sine retinerea garantiei de buna executie si emiterea unui certificat negativ, ceea ce nu ii va mai permite acestui Antreprenor sa participe timp de trei ani la licitatii publice in Romania.
Intalnirea cu reprezentantul Asocierii SC Eurocogen Filiala Aninoasa SRL - Aleandri SPA- Pasquale ALO SRL a avut loc astazi la sediul central a CNAIR S.A., dupa ce, in urma unor verificari inopinate in santier, s-a constatat lipsa totala a utilajelor si a muncitorilor. La discutiile care au avut loc in Sala de Consiliu de la sediul CNAIR a participat si senatorul Daniel Butunoiu, seful Comisiei pentru transporturi din Senatul Romaniei.
Contractul pentru constructia VO Tecuci a fost semnat cu Asocierea SC Eurocogen Filiala Aninoasa SRL - Aleandri SPA- Pasquale ALO SRL, in data de 11 mai 2015, pentru suma de 51,6 milioane lei, fara TVA. Antreprenorul a primit amplasamentul in luna august 2015 si ar fi trebuit sa finalizeze lucrarile in termen de 12 luni.
Dupa mai multe prelungiri de termen, solicitate de Constructor din diverse motive, stadiul lucrarilor la ora actuala a ajuns la doar 55%, in conditiile in care CNAIR a efectuat toate platile pentru lucrarile executate.
 
TeraSteelACADCOVID-19ALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere