Agenda Constructiilor
Marti, 23 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CTP desemnat Dezvoltatorul Industrial al anului 2018
CTP desemnat Dezvoltatorul Industrial al anului 2018
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 19 Dec 2018 10:13
CTP, cel mai mare dezvoltator si administrator pe termen lung de parcuri industriale si logistice premium din Romania si Europa Centrala si de Est, isi reconfirma pozitia de lider al pietei locale de profil prin castigarea a doua premii importante pentru industria de real estate: Best Warehouse Development and Developer of the Year si Dezvoltatorul Industrial al anului.
Compania a primit recunoasterea cuvenita prin castigarea premiului Best Warehouse Development and Developer of the Year in cadrul Galei Premiilor CIJ Romania 2018, pentru dezvoltarea accelerata a proiectului CTPark Bucharest West. Ritmul de crestere al acestui proiect a depasit performantele inregistrate in 2017, iar in prezent a fost atinsa o suprafata construita de aproximativ 400.000 m². Acesta este al doilea an consecutiv in care CTP castiga aceasta importanta distinctie pentru CTPark Bucharest West.
Cel de-a doilea premiu, Dezvoltatorul Industrial al anului, a fost primit in cadrul Galei Real Estate 2018 si marcheaza activitatea CTP in 2018, atat in parcurile din jurul Bucurestiului, cat si la nivel national. CTP a atins si a depasit pragul de 850.000 m² in Romania, cu 300.000 m² livrati in acest an atat in zona limitrofa Bucurestiului (CTPark Bucharest, CTPark Bucharest West si CTPark Bucuresti Chitila), cat si in tara, in Cluj-Napoca, Pitesti si Timisoara.
“Suntem onorati sa primim aceste premii. Pentru noi, ele sunt dovada faptului ca munca in echipa da roade. Ne-am propus sa ajungem cel mai mare dezvoltator si administrator de parcuri industriale si logistice premium din Romania si Europa Centrala si de Est si am reusit cu o strategie buna si cu multa munca din partea unei echipei talentate si pasionate care constituie motorul cresterii noastre. De asemenea, pentru aceasta reusita le suntem recunoscatori tuturor partenerilor nostri bancari, furnizorilor si colaboratorilor. Suntem increzatori ca in urmatorii ani vom reusi sa consolidam pozitia Romaniei pe harta industriala si logistica a Europei, avand ca pilon principal de sustinere CTPark Bucharest West” a declarat Iuliana Busca, Commercial & Business Development Manager al CTP Romania.
CTPark Bucharest West este gandit pentru a fi un adevarat ecosistem care sa inglobeze spatii de depozitare, dar care sa fie un loc de munca civilizat pentru angajatii companiilor chiriase. Parcul va dispune de un cabinet medical, de un supermarket pentru cumparaturile zilnice, de un restaurant cu mancare sanatoasa, dar si de unitati de cazare pentru forta de munca. De asemenea, vor fi prevazute piste de biciclete atat pentru o deplasare mai usoara in incinta parcului, cat si pentru a oferi un mediu de lucru sanatos prin adoptarea bicicletei ca mijloc de transport sustenabil. Proiectat a fi cel mai important hub logistic din Romania si Europa Centrala si de Est, CTPark Bucharst West va include si un spatiu de servicii pentru transportatori, prevazut cu benzinarie si spalatorie pentru tiruri. Toate aceste servicii, specificatiile tehnice ale cladirilor, flexibilitatea spatiilor, precum si pozitionarea excelenta in vestul capitalei cu acces direct la autostrada A1, au determinat companii importante precum Ekol Logistics, Quehenberger Logistics, DSV, Yusen Logistics, KLG Europe Logistics Romania, Geodis, Cargo Partner, Gefco, NOD (Network One Distribution) sa-si instaleze operatiunile aici.
 
ALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
strabag nivel 1
CDS
MAKITA
leviatan
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
rigips
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
concelex
EDIT-Structural
ness project
viarom
noark
quadratum
Acvatot 2019

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
top 500
ef-de-n
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander