Agenda Constructiilor
Luni, 25 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ELEMENT INDUSTRIAL: Investitie de 25 milioane euro intr-un proiect in zona Chitila
ELEMENT INDUSTRIAL: Investitie de 25 milioane euro intr-un proiect in zona Chitila
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 07 Iun 2018 07:52
La data de 6 iunie 2018, Ionut Dumitrescu a lansat Element Industrial, noua companie de dezvoltare imobiliara axata pe proiecte logistice, informeaza un comunicat al firmei. Societatea are in vedere dezvoltarea unui portofoliu de proiecte in Bucuresti si in tara. Un prim proiect este Eli Park 1, care va fi construit in doua faze, pe un teren cu o suprafata de 10 hectare, localizat pe DN 7, la iesirea din localitatea Chitila. 
„Element Industrial va dezvolta parcuri logistice de clasa A, strategic localizate. Am luat decizia de a demara acest business pe fondul unui consum in crestere, care a determinat dezvoltarea semnificativa atat a nisei de comert electronic, cat si a companiilor FMCG”, a declarat Muler Onofrei, Managing Partener al Element Industrial. 
Potrivit comunicatului, Eli Park 1 va avea o suprafata inchiriabila de 45.000 mp de spatii de depozitare si birouri. Prima faza, in suprafata de 20.000 mp, va fi livrata in trimestrul al doilea din 2019. Eli Park 1 este localizat la o distanta de 4 km de Soseaua de Centura a Municipiului Bucuresti, cu acces la un drum national cu patru benzi, adica la DN 7. Principalele avantaje sunt  accesul facil catre nordul Bucurestiului si amplasarea intr-o zona cu excedent de forta de munca (Chitila/Buftea), spre deosebire de alte zone clasice de logistica, unde sunt probleme in acest sens, ca de exemplu A1 - km 14 sau km 23.  
Noul proiect va fi dezvoltat la standard international de clasa A, beneficiind de specificatii tehnice precum: inaltime libera de depozitare de 11,5 m, o usa de incarcare/descarcare la fiecare 800 mp de hala, spatii generoase de manevra pentru camioane (35 m „truck court”) si locuri numeroase de parcare. Suprafata minima de inchiriat este de 2.500 de mp.
Muler Onofrei este unul dintre cei mai experimentati manageri din domeniul „industrial real estate”, cu o experienta de peste 16 ani pe piata locala. Managerul a coordonat anterior departamentul Industrial din cadrul Eurisko si a condus filialele de pe piata locala ale unor dezvoltatori precum ProLogis, Soravia sau Panattoni. El are o diploma RICS cu specializare in „Management de Portofoliu”, precum si un MBA de la Kellogg School of Management, Northwestern University. In cadrul Element Industrial, Muler Onofrei ocupa pozitia de Managing Partener, avand un rol activ in managementul companiei.
***
Compania Element Industrial a fost infiintata de Ionut Dumitrescu, unul dintre oamenii de afaceri cu cea mai mare experienta pe piata locala imobiliara. In perioada 1997-2007, a dezvoltat firma de consultanta Eurisko, iar aceasta a fost vanduta in februarie 2008 catre CB Richard Ellis, liderul mondial imobiliar. Dupa aceasta tranzactie, Ionut Dumitrescu si-a focalizat atentia pe business-ul de dezvoltare imobiliara. Doua astfel de proiecte sunt cladirile de birouri HQ Victoriei si The Bridge. Incepand cu 2017, Ionut Dumitrescu s-a asociat cu fondatorii One United pentru o noua divizie de birouri, One Office.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTALLBIMjungheinrichAUTODESKVideoConfAC-iulgamma_2021
ROCKWOOL 196
In curand editia
OCTOMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
cv water 2021
Ubitech
leviatan
Acvatot 2019
hilti
hidroplasto
CELCO 2020
rigips
strabag nivel 1
leviatan

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
bienala
ef-de-n
AHK 2018
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere