Agenda Constructiilor
Marti, 26 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ELIS PAVAJE a deschis cel mai mare showroom de pavele din Romania
ELIS PAVAJE a deschis cel mai mare showroom de pavele din Romania
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 12 Iun 2017 09:37
Elis Pavaje a deschis joi, 8 iunie 2017, la Fabrica Stoenesti, in cadrul unui eveniment festiv, cel mai mare showroom de pavele din Romania. Evenimentul a vizat de asemenea, sarbatorirea a 10 ani de la constructia fabricii si a avut loc cu participarea a cca 100 colaboratori din presa, distribuitori, montatori, arhitecti, studenti ai Universitatii de Arhitectura si Urbanism, Ion Mincu.
Ne bucuram sa va avem alaturi de noi la acest moment aniversar, 10 ani de la deschiderea fabricii Stoenesti. Am atins in acelasi timp o varsta a maturitatii, de 26 ani de la infiintarea companiei si ne bucura faptul ca dupa primii ani grei de pionierat, acum produsele noastre sunt bine cunoscute si foarte solicitate. Motiv pentru care, in luna Iulie, urmeaza sa deschidem cea de-a treia fabrica Elis Pavaje, la Secuienii Noi, in judetul Neamt. Speram in acest fel, sa putem raspunde prompt tuturor cererilor din piata.” a declarat dl Emil Gota, director general Elis Pavaje.
“Showroomul de pavele si mobilier de gradina de la Fabrica Elis Pavaje, Stoenesti (Prahova), pe care-l deschidem azi clientilor, a fost gandit pentru a reprezenta o sursa de inspiratie pentru amenajarea spatiilor exterioare, rezidentiale, comerciale sau publice” a mentionat Bianka Dobre, director marketing Elis Pavaje.”Intentia de a aduce noi produse si noi idei de amenajare, in showroom, a aparut in 2016, iar modalitatea de realizare a fost gandita prin intermediul unui concurs de idei, realizat in colaborare cu studentii si absolventii Universitatii Ion Mincu. Se implineste un an de la finalizarea acestui concurs realizat in parteneriat cu Facultatea de Urbanism si Asociatia Absolventilor Urbanisti si Peisagisti din Romania, concurs la care au participat 12 echipe si s-au acordat premii in valoare neta de 1.000 de euro. Concursul a vizat obtinerea unor propuneri de extindere si reamenajare a unui showroom de cca 3.000 de mp, care sa includa idei pentru spatii publice, idei pentru spatii rezidentiale, parcare masini si loc pentru biciclete.
 
 
ALLBIMVideoConfAC-iulhiltiman and machineALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
theda mar
strabag nivel 1
grundfos
leviatan
rigips
CDS
FRONTALE
Acvatot 2019
Ubitech
viarom
BALTIC
noark
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
BA 2023
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica