Agenda Constructiilor
Sambata, 01 Aprilie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ELIS PAVAJE lanseaza patru noi stiluri estetice de amenajare a spatiilor deschise
ELIS PAVAJE lanseaza patru noi stiluri estetice de amenajare a spatiilor deschise
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 23 Mai 2019 11:28
Amenajarea curtii si gradinii a devenit in zilele noastre un lucru extrem de important, care completeaza si intregeste arhitectura casei din punct de vedere practic si estetic. Pentru ca amenajarea exterioara contribuie la functionalitatea si confortul celor ce locuiesc in casa, Elis Pavaje va inspira cu lansarea a 4 noi stiluri integrate de amenajare a spatiilor deschise.
Principiul din spatele acestui concept este ca designul casei si a gradinii trebuie sa functioneze ca un tot unitar, iar cei de la Elis Pavaje, liderii pietei de beton si borduri din Romania, vin in intampinarea acestei nevoi cu 4 noi stiluri, menite sa se potriveasca gusturilor si preferintelor oamenilor. Aceste stiluri sunt create din produse Elis (pavaje, mobilier exterior, produse de decor) care se completeaza reciproc. Scopul lor este sa inspire oamenii in efortul lor de amenajare a spatiilor deschise si sa le ofere ocazia sa vada cat de usor pot obtine o curte de vis.
“In ultimii ani, cresterea nivelului de trai si a pretentiilor proprietarilor de case a permis dezvoltarea unui segment de clienti dornici de a avea o “casa la cheie”. Aceasta implica si amenajarea spatiului conex casei, insa pe acest segment experienta pietei inca nu este una extinsa. Clientii ne pun deseori intrebari precum: ce tip de pavele sau borduri s-ar potrivi cu stilul casei sau ce produse sa cumpere pentru amenajarea unei terase. Pornind de la realitatea pietei am considerat ca este necesar sa venim cu mai multe informatii si sugestii pentru a ne ajuta clientii. Mizam pe faptul ca un stil complet si integrat de amenajare, combinat cu recomandari, poate sa ajute clientul in decizia sa si ca in final va obtine o resedinta a carei curte va deveni cartea sa de vizita. Vrem sa aratam clientilor ca un efort relativ redus poate sa modifice spectaculos un spatiu exterior, astfel incat zilele de vara sa poata fi petrecute cu mai mare placere afara decat in interiorul casei” a spus Bianka Dobre, director de marketing al Elis Pavaje.
Denumirile acestor stiluri sunt Carpatin, Regal, Nordic si Iberic si fiecare reda sursa din care din care au fost ele inspirate.
Stilul Carpatin este unul de inspiratie rustica si utilizeaza multe elemente naturale, aduse in curtile oamenilor intr-un mod firesc si totodata practic. Acest stil este foarte potrivit pentru cabane si case aflate in natura, pentru case reconditionate la tara dar si pentru zonele de gratar sau focar ale vilelor aflate in orase. Curtea devine astfel o extensie a naturii inconjuratoare si se integreaza natural in mediu.
Stilul Regal este cel care reuseste sa puna in valoare cel mai bine casele cu un design clasic, cu ferestre mari, care incorporeaza elemente simetrice intr-un mod foarte bine definit. Acesta este cel mai complex dintre stiluri, fiind potrivit caselor cu gard viu, tufe perfect tunse, spatii largi, pavelele prezentand tonuri naturale, dar discrete. De asemenea, este recomandata utilizarea fierului forjat, iar ca mobilier exterior pentru relaxare, masa si scaunele de gradina trebuie sa prezinte un aspect sofisticat. Acest stil se potriveste persoanelor care doresc sa exercite un control maxim asupra modului in care isi pun proprietatea in valoare.
Stilul Nordic este unul deosebit de practic, foarte potrivit proprietarilor care doresc sa obtina un spatiu de maxima utilitate si estetica, folosind un minim de elemente, simple dar luminoase. Pentru constructii cu linii si culori simple acest model se potriveste perfect, curtea urmand sa aiba foarte putine elemente, acestea fiind insa optimizate astfel incat sa indemne locatarii la petrecerea a cat mai mult timp in exterior. Inspiratia vine chiar de la tarile nordice, unde deoarece lumina este disponibila intr-un timp limitat, oamenii doresc sa profite si sa se bucure cat mai mult de zilele cu soare. Insa culorile alb si gri, dominante, vor crea o stare de confort si luminozitate si in zilele mai putin insorite.
Stilul Iberic este cel mai potrivit pentru curtile care au acces la o zona cu apa sau chiar o fantana, precum si plante in ghivece plantate peste tot. Zonele de sedere sunt si ele incorporate in mod obligatoriu, ele indemnand la relaxare. Celelalte elemente care scot acest stil in evidenta sunt culorile puternice, indraznete, care vor anima gradina si vor crea atmosfera perfecta pentru destindere in cadrul multiplelor elemente naturale, precum arcadele cu flori agatatoare. Rosul, verdele, galbenul si orice alte culori din natura amplifica sentimentul de bucurie pe care aceasta colectie reuseste sa il transmita.
Elis Pavaje te ajuta astfel sa iti transformam casa intr-o demonstratie de stil, frumusete si unicitate, sa avem o curte la nivel occidental, caracterizata de o deosebita atentie la detalii si personalizata pe stilul de design preferat.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMman and machineTERAPLASTVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
BALTIC
strabag nivel 1
leviatan
viarom
BMI_Icopal
rigips
Ubitech
Acvatot 2019
MAKITA
CDS
theda mar
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023