Agenda Constructiilor
Marti, 19 Martie 2024
Frontale
Home - ANALIZA - Analiza pietei fabricantilor de tamplarie din aluminiu pe anul 2019

Analiza pietei fabricantilor de tamplarie din aluminiu pe anul 2019
Analiza pietei fabricantilor de tamplarie din aluminiu pe anul 2019
PDF, 5 pagini A4
Pret: 48 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE ALUMINIU
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Camelia Pantel
Data actualizare: 27 mar 2019
Sumar: click aici
Situatie dificila pentru fabricantii de tamplarie din aluminiu
Dupa ce si in 2017 au continuat sa-si restructureze activitatea, anul trecut managerii firmelor ce activeaza in bransa producatorilor de tamplarie din aluminiu/ otel si/sau pereti cortina, luminatoare si alte constructii speciale s-au confruntat din nou cu o situatie nedorita, respectiv cu diminuari ale comenzilor pe plan intern, intrucat marile proiecte nerezidentiale continua sa fie o raritate, iar segmentul de piata vizat s-a caracterizat tot printr-o scadere a volumului lucrarilor specifice. Astfel, in 2018 (la fel ca in precedentele 24 de luni), pe plan national au existat putine oportunitati in sectorul de constructii nerezidentiale, deoarece s-a constatat un regres de -5,5% a volumului lucrarilor pentru seria bruta (dupa o crestere nesemnificativa, de +1,1%, in 2016 si o diminuare puternica, de -12,6%, in 2017). Astfel, pentru a-si utiliza capacitatile in conditii de profitabilitate, s-a remarcat o accentuare a trendului ultimilor ani, ce presupune orientarea vizibila a firmelor specializate din tara noastra spre proiectele derulate in alte state ale UE. Pentru 2019 se estimeaza ca pe piata de profil, in absenta unor derapaje de natura macroeconomica (desi acestea sunt mai mult decat posibile, inclusiv in contextul tulburarilor actuale, de natura politico-sociala, pe fondul unui an electoral), ascensiunea ar putea fi reluata macar in termeni modesti.
 
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor unora din cele mai importante companii producatoare de tamplarie termoizolanta din aluminiu, firme de executie a fatelor cortina, companii ce presteaza servicii de vopsire in camp electrostatic si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei producatorilor de tamplarie din aluminiu va fi disponibila in trimestrul intai din 2020.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
leviatan
quadratum
Ubitech
noark
Acvatot 2019
FRONTALE
rigips
concelex
strabag nivel 1
theda mar
CDS
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
viarom

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander