Agenda Constructiilor
Joi, 02 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - FPSC: Cele mai performante companii vor fi premiate la Gala Star Construct 2019
FPSC: Cele mai performante companii vor fi premiate la Gala Star Construct 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 02 Dec 2019 07:27
Federatia Patronatelor Societatilor din Constructii (FPSC) reuneste si in acest an breasla in cel mai important eveniment dedicat industriei constructiilor - si anume Gala Star Construct 2019, programata sa aiba loc in Sala Grand Ballroom a Hotelului Marriott, din Capitala, la data de 4 decembrie a.c.
Potrivit unui comunicat al organizatorilor, „Gala Star Construct 2019 - eveniment aflat la a doua editie - se va bucura de prezenta a peste 300 participanti, reprezentanti ai societatilor de profil, antreprenori in constructii, dezvoltatori imobiliari, proiectanti, producatori/distribuitori materiale si utilaje de constructii, restauratori de monumente istorice, patroni ai companiilor ce desfasoara activitati conexe sectorului, precum si alti invitati de prestigiu. In cadrul evenimentului, FPSC aduce impreuna breasla constructorilor, decerneaza diplome de excelenta si trofeele Star Construct celor mai performanti operatori de pe piata si creeaza un spatiu propice dezvoltarii de noi relatii profesionale sau in vederea consolidarii celor existente”. Nu in ultimul rand, cu prilejul evenimentului, federatia patronala va transmite participantilor si in spatiul public mesajul FPSC: „Orice putere este slaba daca nu este unita!”.
Conducerea FPSC invita pe cei interesati sa ia parte la Gala Star Construct 2019 in calitate de participanti, parteneri (sponsori) sau concurenti. Pentru aceasta din urma ipostaza, a fost deja lansata procedura de inscriere in cursa pentru decernarea Trofeului Star Construct 2019. Potrivit conducerii FPSC, competitia se adreseaza societatilor din industria constructiilor pentru activitatea/ rezultatele obtinute de acestea in anul calendaristic 2018. Taxa de inscriere in competitie a fost stabilita la 500 de euro/ societate si include o reclama in catalogul evenimentului (¼ pagina), ce va fi disponibil timp de 365 de zile pe site-ul www.federatiaconstructorilor.ro si va fi distribuit in format tiparit, gratuit, la toate actiunile sau participarile FPSC din 2020. Taxa mai asigura o invitatie gratuita la Gala Star Construct 2019, precum si sustinerea activitatii comisiei de evaluare. Inscrierea se face in una sau mai multe categorii, dupa cum urmeaza: sector rezidential, sector nerezidential, sector infrastructura, instalatii electrice si automatizari, consultanta si proiectare, cercetare, inovare, laboratoare, societate nou-infiintata (2018), producator materiale de constructii, distribuitor materiale de constructii, producator/ distribuitor de sisteme izolante, producator/ distribuitor produse metalice, producator de tamplarie termoizolanta, producator/ distribuitor de echipamente si utilaje de constructii, lucrari de restaurare monumente istorice, activitati conexe. Pentru informatii suplimentare si inscrieri, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19ACADALLBIMTeraSteel
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere