Agenda Constructiilor
Marti, 16 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GLOBALWORTH: Finalizarea Tower 3 si a centrului de conferinte are loc in 2019
GLOBALWORTH: Finalizarea Tower 3 si a centrului de conferinte are loc in 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 29 Iul 2019 15:51
Doua companii din cadrul grupului Allianz din Romania isi muta sediul intr-o cladire de birouri clasa A din nordul Bucurestiului, incepand cu 2020. Grupul Allianz este unul dintre liderii pietei globale de servicii financiare integrate, activand cu precadere in domeniul asigurarilor si administrarii activelor.
Globalworth Campus a fost proiectat ca un complex modern de business, care include trei turnuri de birouri, spatii verzi de relaxare, zone de retail, precum si unul dintre dintre cele mai mari centre de conferinte din Bucuresti. Tower 3 va gazdui operatiunile celor doua companii din grupul Allianz care sunt active in Romania: Allianz Services si Allianz Partners Romania.
Prima faza a proiectului Globalworth Campus a reprezentat constructia cladirilor Tower 1 si Tower 2 cu o suprafata totala de peste 57.000 mp, inchiriata catre companii ca Amazon, Honeywell, Mindspace, Stefanini Romania, Mazars Romania, Chain IQ si P4Cards.
Faza a doua, constructia cladirii Tower 3, a inceput in primul semestru al anului trecut si va fi livrata la sfarsitul anului 2019, cand va fi finalizat si centrul de conferinte. Turnul va avea o suprafata totala inchiriabila de aproximativ 35.000 de metri patrati de spatii de birouri de Clasa A, 14 etaje supraterane si 2 etaje subterane, iar sala de conferinte va avea 750 de locuri.
“Domeniile IT&C, BPO si SSC sunt cele mai active pe piata de birouri din Romania, iar Globalworth Campus a devenit o destinatie preferata de companiile din aceste segmente datorita specificatiilor tehnice si a facilitatilor pe care le ofera angajatilor. Tower 3, cladirea centrala din complexul nostru de birouri din zona de Nord a Bucurestiului, care va fi livrata la finalul anului, ofera spatiul ideal celor de la Allianz Services si Allianz Partners pentru nevoile actuale si viitoare de extindere a centrului lor de servicii. Le uram bun venit in familia Globalworth”, a declarat Ema Iftimie, Head of Leasing la Globalworth.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGSISECAMALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
concelex
rigips
ness project
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
siniat
noark
CDS
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
leviatan
quadratum
Acvatot 2019
viarom

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
econet
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander