Agenda Constructiilor
Vineri, 13 Decembrie 2019
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GROHE: Schimbare de management si accent orientat catre inovatie in tehnologie
GROHE: Schimbare de management si accent orientat catre inovatie in tehnologie
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 17 Iul 2019 14:38
Consiliul de supraveghere al Grohe AG l-a numit pe Thomas Fuhr ca noul Director General al Grohe AG. In plus, Jonas Brennwald, actual Director de Vanzari, preia rolul de Director General Adjunct al Grohe AG si se alatura consiliului director al GROHE. Michael Mager, Director Executiv Resurse Umane & Organizare, si Stefan Gesing, Director Financiar raman membri ai consiliului director al GROHE. Aceste numiri in conducere intra in vigoare imediat, ca urmare a demisiei lui Michael Rauterkus din functia de Director General al GROHE si Director General al LIXIL Water Technology EMENA.
"GROHE poate privi inapoi catre o evolutie remarcabila. Ne adaptam structura organizationala pentru a asigura o crestere continua in regiunea EMENA. Sunt foarte incantat sa il anunt pe Thomas Fuhr ca noul CEO al GROHE. Este un lider de succes si cu experienta in Operatiuni si Tehnologie si va contribui la integrarea activelor de productie si tehnologie ale GROHE in amprenta globala LIXIL ", spune Bijoy Mohan, Director General al LIXIL International.
Pe langa aceste schimbari, Jonas Brennwald este numit in functia de Director General Adjunct al Grohe AG si Director General al LIXIL Water Technology in EMENA. Acesta va fi responsabil pentru cresterea afacerii GROHE in Europa, Orientul Mijlociu si Africa de Nord, folosindu-se de capacitatile, activele si brand-urile globale ale LIXIL. "Sunt foarte bucuros sa il avem pe Jonas in echipa de lideri GROHE si sa conduca LIXIL Water Technology in regiunea EMENA. El va lua parte la continuarea cresterii GROHE ", spune Mohan.
"Un aspect important va fi aprofundarea relatiilor noastre cu clientii si o mai buna utilizare a potentialului vast al retelei noastre in Europa, Orientul Mijlociu si Africa de Nord”.
Dupa mai mult de 12 ani, Michael Rauterkus, Director General al Grohe AG, pleaca de la GROHE, la propria cerere. De la venirea sa in noiembrie 2006, el a contribuit cu succes la dezvoltarea pozitiva a companiei, initial ca sef de vanzari pentru regiunea Europei Centrale si Managing Director al Grohe Germania, iar din iunie 2009, in calitate de Presedinte pentru Europa. In octombrie 2011, a devenit Director de Vanzari al Grohe AG, responsabil pentru regiunile EMEA si America. In 2015, Michael a fost numit CEO al GROHE. Sub conducerea sa, GROHE a crescut in EMENA de doua ori fata de dezvoltarea pietei in ultimii 5 ani - prin inovatie in tehnologie si prin introducerea solutiilor complete de baie. Cu solutiile IOT (Internet Of Things), GROHE este acum in fruntea industriei. "As dori sa-i multumim lui Michael Rauterkus pentru marele sau angajament, care sta la baza puterii inovatoare a GROHE si a succesului constant. Sub conducerea sa, GROHE a devenit lider global in aceasta industrie ", spune Bijoy Mohan.
 
ghid_proiectareACADLUMION

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 147 (Noiembrie-Decembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere