Agenda Constructiilor
Luni, 23 Iulie 2018
SAMSUNG 360
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - HOLCIM: Aplicatia de mobil StartCasa este acum disponibila si pe iOS
HOLCIM: Aplicatia de mobil StartCasa este acum disponibila si pe iOS
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 06 Dec 2017 14:55
Holcim Romania a dezvoltat StartCasa, prima platforma digitala din Romania prin care cunostintele expertilor in constructii ajung direct la publicul larg si, in special, la viitorii proprietari de case. StartCasa este un proiect Holcim Romania, care simplifica procesul de informare cu privire la o noua constructie rezidentiala, oferind intr-un singur loc, informatii complete si de calitate, usor de inteles si placut de parcurs.
“StartCasa este platforma noastra din mediul digital prin care viitorii proprietari de case sunt conectati la cunostintele expertilor de care au nevoie pentru a-si construi casa mult visata. Astfel, crestem pas cu pas o comunitate care ne impartaseste viziunea - pentru ca Romania sa construiasca mai bine.”, a declarat Sofiane Benmaghnia, CEO Holcim Romania
Construita sub forma unei aplicatii de mobil, StartCasa ofera informatii structurate pentru cei aflati in procesul de documentare, planificare sau construire a unei case. Aceasta a fost lansata ianuarie 2017 si a fost descarcata de peste 82.000 de ori, iar acum este disponibila si pentru utilizatorii de smartphone-uri care opereaza cu sistem iOS.
“Noi credem ca orice proiect trebuie sa fie in primul rand despre oameni. StartCasa exista pentru a creste, impreuna cu beneficiarii, calitatea, confortul si siguranta caselor construite in Romania. Aceasta este misiunea pe care ne-o asumam.”, a declarat Vlad Ungureanu, Manager Proiect StartCasa.
Pornind de la alegerea terenului potrivit pentru casa si pana la amenajarea gradinii, aplicatia ghideaza utilizatorul pas cu pas in procesul de constructie. Continutul este creat de o echipa extinsa de experti, precum arhitecti, ingineri proiectanti, ingineri constructori, mesteri si consultanti imobiliari sau financiari, alaturi de echipa StartCasa. Fiecare dintre cele noua etape de constructie din aplicatie integreaza continut relevant in peste 80 de ghiduri. Utilizatorii gasesc, de asemenea, in aplicatie exemple de bune practici in domeniu, avantaje si dezavantaje pentru diferite solutii de constructie propuse, precum si sfaturi practice din interviuri cu specialisti in domeniu. Aplicatia este un instrument care ofera viitorului proprietar al casei control in procesul de constructie si nu inlocuieste necesitatea specialistilor in ridicarea unei case. StartCasa este disponibila gratuit in Google Play pentru Android cat si in App Store pentru iOS.
Despre Holcim Romania
Holcim (Romania) S.A. activeaza de peste 20 de ani in sectorul materialelor de constructii din Romania, detine 2 fabrici de ciment in Campulung si Alesd, o statie de macinare, 14 statii ecologice de betoane, 3 statii de agregate, 2 statii de lianti speciali si 3 terminale de ciment in Bucuresti, Turda si Roman. Holcim are aproximativ 800 angajati in Romania.
Holcim Romania este membra a grupului LafargeHolcim, care s-a nascut in urma fuziunii intre egali dintre Lafarge si Holcim in 2015. Avand peste 180 de ani de experienta combinata, Grupul rezultat in urma fuziunii isi propune sa intre intr-o noua era de tehnologii si inovatii de varf in industria materialelor de constructii, pentru a face fata provocarilor secolului 21.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Romeps

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 135 (Iunie-Iulie 2018)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
hospice 2%
EURO-Constructii 2019
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023