Agenda Constructiilor
Luni, 25 Iunie 2018
SAMSUNG 360
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - HUF HAUS a dezvoltat casa viitorului, in Germania
HUF HAUS a dezvoltat casa viitorului, in Germania
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 12 Iul 2017 16:46
Linii clare, ferestre generoase, concept de living in plan deschis si utilizarea celor mai recente tehnologii sunt doar cateva dintre atributele celei mai noi case de prezentare dezvoltata de HUF HAUS in Mannheim, Germania. Casa produce mai multa energie decat este necesar pentru a functiona si a primit certificarea Platinum de la Societatea Germana pentru Constructii Durabile (Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen - DGNB).
"Ne-am straduit intotdeauna sa perfectionam permanent atat designul, cat si tehnologiile folosite in constructia caselor noastre, deoarece acestia sunt pilonii pe care se bazeaza calitatea deosebita oferita de HUF HAUS. Cea mai noua casa de prezentare din Mannheim concentreaza toate aceste eforturi, iar rezultatul este model extraordinar, ce asigura cel mai inalt nivel de trai. Incepand cu tehnologia de incalzire si continuand cu caracteristicile sale unice care o transforma in una dintre cele mai „verzi” case din Germania, aceasta va imbunatati, cu siguranta, viata viitorilor sai proprietari”, a declarat Georg Huf, Managing Director, HUF HAUS.
Casa de prezentare este cea mai „verde” casa pe structura din lemn din Germania si produce mai multa energie decat are nevoie datorita sistemului fotovoltaic unic, o tehnologie ce transforma razele soarelui in electricitate utilizabila. Pentru ca atinge cele mai stricte standarde de durabilitate pentru o serie de puncte evaluate de catre DGNB referitoare la ecologie, economie, socio-cultural si functionalitate, tehnologie, procese si locatie, casa a primit cea mai inalta certificare de durabilitate chiar de la directorul societatii, Johannes Kreißig.
 
 
Romeps

Autentificare

TOP-Agenda Constructiilor nr. 134 (Mai 2018)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
hospice 2%
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023