Agenda Constructiilor
Vineri, 03 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - IASI: Aproape 900 de camere de supraveghere video in oras
IASI: Aproape 900 de camere de supraveghere video in oras
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 20 Oct 2017 13:06
Dupa semnarea, in luna mai, a contractului de proiectare a Sistemului Integrat de Supraveghere Video pentru cresterea sigurantei sociale si prevenirea criminalitatii in spatiile publice ale municipiului Iasi, studiul a fost predat recent municipalitatii.
„Va fi un sistem integrat care va aduna intr-un singur loc, sub o singura gestiune, tot ceea ce inseamna informatie publica prin sistem de supraveghere pe strazi, interesectii, locuri de joaca pentru copii, parcuri si institutii de invatamant”, a declarat primarul Mihai Chirica.
Cu o valoare de 71.250 lei, fara TVA, proiectul a fost elaborat de SC AM Project Design & Consulting SRL din Bucuresti si presupune amplasarea a circa 900 de camere de supraveghere video. Echipamentele de supraveghere vor fi amplasate in spatii publice din municipiul lasi, iar monitorizarea informatiilor se va realiza in Centrul de Telesupraveghere aflat la sediul Primariei Municipiului Iasi si pe sos. Nationala, nr. 43. Monitorizarea va fi facuta numai pe domeniul public. Sistemul va asigura excluderea de la monitorizarea video a spatiilor private prin mascare dinamica software. Aflat in plin proces de modernizare, Municipiul Iasi dispune, in prezent, de un sistem de monitorizare a traficului care acopera principalele artere de circulatie din oras. Integrarea acestuia in activitatea curenta a institutiei a dovedit avantajele notabile pe care acest instrument de lucru le poate aduce. Noul sistem de supraveghere vine in completarea sistemelor deja existente, extinzand capabilitatea de culegere eficienta a informatiilor si creand posibilitatea realizarii unui sistem integrat, cu reale intrebuintari la toate nivelurile de activitate si venind in sprijinul organelor de mentinere a ordinii si linistii publice, prevenire si combatere a infractionalitatii sau de furnizare a probelor juridice.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelACADALLBIMCOVID-19
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere