Agenda Constructiilor
Joi, 16 Iulie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - IEAS include Gala Premiilor Studentesti pentru inovare 2019
IEAS include Gala Premiilor Studentesti pentru inovare 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 05 Sep 2019 16:23
In perioada 16 - 19 septembrie, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, va avea loc editia aniversara de 15 ani a expozitiei tehnice International Electric & Automatuion Show. Eveniment devenit traditie pentru industriile automatizarilor, echipamentelor electrice si energiei, IEAS a reunit continuu companii de top si lideri influenti devenind o experienta de business complexa.
In cadrul acestei editii aniversare ne indreptam inca o data atentia spre domeniul energiei, unul dintre pilonii fundamentali ai securitatii Romaniei. Dupa 160 de ani de exploatare si productie, Romania ramane in continuare unul dintre cele mai interesante ecosisteme energetice ale Europei.
Ce veti putea vedea la IEAS 2019? Ce aduce nou editia aniversara?
IEAS 2019 va reuni, ca si la edtiile anterioare, atat expozanti din Romania cat si de pe pietele externe, majoritatea din state ale UE, cum ar fi: Olanda, Austria, Polonia, Germania, Slovenia, Ungaria dar si din afara Europei. Vizitatorii vor avea acces la cele mai noi produse si tehnologii din domeniu.
Suntem onorati sa va invitam in acest an la conferinta „Romania in Flux - Energia Viitorului si Viitorul Energiei”, programata pentru luni, 16 septembrie, incepand cu ora 11.00, in sala Nicolae Balcescu si organizata in parteneriat cu Investment Reports, partenerul IEAS 2019. Autoritati publice, directori de nivel C si experti din industria energiei si automatizarilor vor dezbate subiecte de actualitate si vor explora idei care fac Romania sa mearga inainte. Vorbitorii invitati vor dezbate aspecte cu privire la oportunitatile de afaceri deschise de interconectivitatea regionala, obstacolele inerente dar si solutiile cele mai potrivite, beneficiile reale ale reducerii consumului de energie, avantajele aduse de smart cities si adoptarea celor mai noi tehnologii.
Prima zi a expozitiei se va inchide cu anuntarea castigatorilor concursului “Premiile Studentesti pentru Inovare Tehnica”, ajuns la cea de-a treia editie. DK Expo, in calitate de organizator al IEAS, continua sa sustina mediul universitar si sa premieze excelenta si inovatia. Concursul reflecta interesul tot mai mare al studentilor si ideile inovatoare pentru a dezvolta si schimba lumea. Selectia proiectelor finaliste din acest an va fi realizata de un juriu tehnic, format din specialisti ai celor mai importanti jucatori din piata.
Evenimentele IEAS 2019 propun o agenda dinamica. In cele patru zile dedicate sunt programate deschiderea oficiala, workshop-uri din industrie precum si conferinta amintita, sesiuni de networking, Gala Premiilor Studentesti pentru Inovare Tehnica.
 
TeraSteelAUTODESKCOVID-19ALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
elmas 2017
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
hilti
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
AHK 2018
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere