Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - IEAS include Gala Premiilor Studentesti pentru inovare 2019
IEAS include Gala Premiilor Studentesti pentru inovare 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 05 Sep 2019 15:23
In perioada 16 - 19 septembrie, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, va avea loc editia aniversara de 15 ani a expozitiei tehnice International Electric & Automatuion Show. Eveniment devenit traditie pentru industriile automatizarilor, echipamentelor electrice si energiei, IEAS a reunit continuu companii de top si lideri influenti devenind o experienta de business complexa.
In cadrul acestei editii aniversare ne indreptam inca o data atentia spre domeniul energiei, unul dintre pilonii fundamentali ai securitatii Romaniei. Dupa 160 de ani de exploatare si productie, Romania ramane in continuare unul dintre cele mai interesante ecosisteme energetice ale Europei.
Ce veti putea vedea la IEAS 2019? Ce aduce nou editia aniversara?
IEAS 2019 va reuni, ca si la edtiile anterioare, atat expozanti din Romania cat si de pe pietele externe, majoritatea din state ale UE, cum ar fi: Olanda, Austria, Polonia, Germania, Slovenia, Ungaria dar si din afara Europei. Vizitatorii vor avea acces la cele mai noi produse si tehnologii din domeniu.
Suntem onorati sa va invitam in acest an la conferinta „Romania in Flux - Energia Viitorului si Viitorul Energiei”, programata pentru luni, 16 septembrie, incepand cu ora 11.00, in sala Nicolae Balcescu si organizata in parteneriat cu Investment Reports, partenerul IEAS 2019. Autoritati publice, directori de nivel C si experti din industria energiei si automatizarilor vor dezbate subiecte de actualitate si vor explora idei care fac Romania sa mearga inainte. Vorbitorii invitati vor dezbate aspecte cu privire la oportunitatile de afaceri deschise de interconectivitatea regionala, obstacolele inerente dar si solutiile cele mai potrivite, beneficiile reale ale reducerii consumului de energie, avantajele aduse de smart cities si adoptarea celor mai noi tehnologii.
Prima zi a expozitiei se va inchide cu anuntarea castigatorilor concursului “Premiile Studentesti pentru Inovare Tehnica”, ajuns la cea de-a treia editie. DK Expo, in calitate de organizator al IEAS, continua sa sustina mediul universitar si sa premieze excelenta si inovatia. Concursul reflecta interesul tot mai mare al studentilor si ideile inovatoare pentru a dezvolta si schimba lumea. Selectia proiectelor finaliste din acest an va fi realizata de un juriu tehnic, format din specialisti ai celor mai importanti jucatori din piata.
Evenimentele IEAS 2019 propun o agenda dinamica. In cele patru zile dedicate sunt programate deschiderea oficiala, workshop-uri din industrie precum si conferinta amintita, sesiuni de networking, Gala Premiilor Studentesti pentru Inovare Tehnica.
 
ABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
CDS
MAKITA
viarom
rigips
ness project
Acvatot 2019
noark
strabag nivel 1
Ubitech
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
FRONTALE
concelex

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
top 500
ef-de-n
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander