Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - INCEPE constructia Globalworth Square P+14E cu finalizare in decembrie 2020
INCEPE constructia Globalworth Square P+14E cu finalizare in decembrie 2020
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 06 Mar 2019 12:20
Globalworth, liderul pietei de birouri din Romania si Polonia, incepe constructia cladirii de birouri Globalworth Square. Situat in zona Barbu Vacarescu din noul centru de business din Bucuresti, intre cladirile Globalworth Plaza si complexul Green Court, proiectul, cu o suprafata totala inchiriabila de aproximativ 28.000 mp, va include 14 etaje de spatii de birouri, 3 niveluri subterane dedicate parcarii, iar parterul va fi destinat facilitatilor, precum un restaurant si diferite optiuni de retail.
“Odata cu inceperea constructiei noii cladiri, suntem cu un pas mai aproape de concretizarea unuia dintre cele mai ample si ambitioase proiecte ale companiei: de a crea cel mai mare business hub din nordul Capitalei. Globalworth Square va fi conectata cu complexul Green Court si cu Globalworth Plaza, aducand impreuna mii de angajati, in una dintre cele mai cautate destinatii din oras. Cladirea se incadreaza in stilul urbanistic din zona si completeaza din punct de vedere arhitectural cele doua proiecte din imediata sa apropiere. Ne dorim ca Globalworth Square sa devina cea mai tehnologizata cladire din Bucuresti, un spatiu care sa incurajeze inovatia si creativitatea generatiei care va schimba lumea de maine. Importanta pentru noi este si integrarea celor mai noi tehnologii in materie de energie regenerabila, si vom implementa aici, printre altele, sisteme de energie geotermala si fotovoltaica”, a declarat Dimitris Pergamalis, Head of Construction & Development la Globalworth.
Globalworth Square, al carei nume este inspirat de amprenta cu forma patrata a cladirii, va respecta stilul cladirilor deja existente in zona, atat din punct de vedere arhitectural, cat si din punct de vedere al standardelor inalte de calitate si eficienta energetica. Proiectul urmeaza sa fie livrat la finalul anului 2020 si le va oferi celor care isi vor desfasura activitatea aici birouri de Clasa A, vestiare pentru cei care aleg sa vina cu bicicleta la birou si aproximativ 450 de locuri de parcare aflate la suprafata si pe cele 3 niveluri subterane.
Pe langa spatiile de lucru care integreaza cele mai recente tehnologii, Globalworth Square va include si o serie de facilitati oferite la parterul cladirii, precum restaurante, cafenele sau spatii comerciale. Mai mult decat atat, cladirea beneficiaza de un acces foarte bun la reteaua de transport public, cu o serie de linii de autobuz care se afla in apropierea acesteia si statia de metrou Aurel Vlaicu, la doar 200 de metri distanta.
 
ABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
FRONTALE
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
CDS
Ubitech
rigips
theda mar
MAKITA
strabag nivel 1
noark
ness project
viarom

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander