Agenda Constructiilor
Joi, 25 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - IRIDEX Group Plastic - premiata la Gala Zilei Nationale a Constructorului 2019
IRIDEX Group Plastic - premiata la Gala Zilei Nationale a Constructorului 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 16 Sep 2019 17:48
Iridex Group Plastic, companie cu experienta in domeniul constructiilor si protectiei mediului, anunta ca profesionalismul inginerului Cezar Caramihai, managerul de proiect al lucrarii „Statie de sortare a deseurilor si de tratare mecano-biologica” de la Vadeni, judetul Braila, precum si profesionalismul intregii echipe Iridex Group Plastic au fost recunoscute prin acordarea „Diplomei de merit” in cadrul Zilei Nationale a Constructorului – 2019, informeaza un comunicat al companiei.
La solicitarea Federatiei Patronatelor Societatilor din Constructii (FPSC), pe data de 14 septembrie a fiecarui an se sarbatoreste Ziua Nationala a Constructorului, aceasta fiind si data inaugurarii Podului de la Cernavoda, construit de inginerul roman Anghel Saligny. Cu acest prilej, sambata, 14 septembrie 2019, in cadrul primei editii a Zilei Nationale a Constructorului, s-au acordat premii si distinctii importante profesionistilor din acest domeniu. Astfel, inginerii Iridex Group Plastic, precum si echipele companiei, sunt apreciati in domeniul constructiilor pentru nivelul inalt de competenta dovedit de-a lungul anilor prin implementarea unor lucrari cu un grad sporit de dificultate. Printre acestea, se numara centrele conforme de management al deseurilor, lucrarile de amenajare a unor portiuni de drumuri deosebit de dificile, precum si amenajarea unor baraje.
Proiectul „Sistem de Management Integrat al Deseurilor in Judetul Braila” a beneficiat de finantare europeana cu o investitie de 25.581.736 lei din fonduri europene, prin Programul Operational Infrastructura Mare. „Componentele variate, cerintele restrictive pentru a reduce emisiile si conditiile stipulate in legislatia privind protectia mediului, cu scopul tratarii cu eficienta maxima, precum si incadrarea in termene stricte au facut acest proiect deosebit de complex. Iar echipa Iridex Group Plastic a raspuns corect, cu dedicare, cu luni de zile petrecute pe santier si indeplinirea tuturor acestor cerinte pentru predarea proiectului la un nivel calitativ deosebit si in termenul asumat, lucru realizat de echipa condusa de catre inginerul Cezar Caramihai”, a declarat Valentin Feodorov, reprezentantul legal al companiei Iridex Group Plastic.
Statia de sortare a deseurilor si statia de tratare mecano-biologica (MBT) de la Vadeni, judetul Braila, are o capacitate de 30.000 de tone pe an, iar statia de tratare mecano-biologica are o capacitate de 26.000 de tone pe an. Suprafata totala a amplasamentului statiei de sortare si a amplasamentului statiei MBT este de 25.537 de metri patrati.
Instalatiile vor asigura reciclarea unei cantitati maxime de materiale reciclabile ce vor putea fi refolosite in alte domenii, precum si separarea si minimizarea cantitatii de deseuri prevazute a fi depozitate in depozitul ecologic. In functie de cerintele individuale, aceste obiective se pot obtine prin descompunerea materiei organice in sectorul de tratare biologica sau prin bio-uscarea pentru stabilizarea si uscarea deseurilor, care pot fi utilizate in agricultura sau in alte scopuri. Cu prioritate maxima, functionarea instalatiei are in vedere ca impactul asupra mediului sa nu depaseasca nivelurile stabilite drept acceptabile prin reglementarile reglementate de tara noastra, la cel mai inalt grad de eficienta. In plus, lucrarea implica una dintre cele mai mari instalatii de compostare si bio-uscare din tara noastra, prin utilizarea tehnologiei GORE® Cover. Recunoscuta in industrie ca una dintre cele mai fiabile solutii pentru tratarea tuturor tipurilor de deseuri organice, tehnologia GORE® Cover asigura un proces eficient de descompunere biologica pentru reintroducerea acestui tip de deseu in economia circulara.
***
Federatia Patronatelor Societatilor din Constructii (FPSC) este o organizatie patronala fara scop lucrativ, neguvernamentala si apolitica, ce are ca scop asigurarea reprezentarii unitare a societatilor din constructii, sustinerea si apararea intereselor economice, juridice si sociale ale membrilor sai in relatie cu terti, imbunatatirea cadrului legislativ aplicabil, realizarea de schimburi de informatii si experienta, intarirea relatiilor cu organizatii profesionale nationale si internationale, promovarea concurentei loiale, a imaginii constructorilor si rolului lor in societate.
La randul sau, Iridex Group Plastic, infiintata in 1993 ca o companie privata, furnizeaza solutii inteligente pentru diferite domenii de activitate: constructii, salubritate, agricultura si altele, toate avand ca numitor comun grija pentru mediu. Calitatea lucrarilor executate de echipa Iridex Group Plastic a fost recunoscuta constant de catre profesionistii din industrie. Faptul ca implementarile companiei au in vedere tendintele actuale orientate spre implementari inteligente au fost apreciate in cadrul Galei Smart City Industry Award. Organizatia Iridex Group Plastic a implementat si mentine un sistem de management integrat care indeplineste cerintele standardelor SR EN ISO 9001: 2008, SR EN ISO 14001: 2005; OHSAS 18001: 2008 si 27001: 2013. Pentru informatii suplimentare, www.iridexplastic.ro
 
ALLBIMSISECAMRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
ness project
concelex
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
noark
MAKITA
rigips
Acvatot 2019
strabag nivel 1
viarom
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
quadratum
leviatan
theda mar
siniat

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander