Agenda Constructiilor
Sambata, 04 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - JLL lanseaza departamentul Living si intra pe piata rezidentiala din Romania
JLL lanseaza departamentul Living si intra pe piata rezidentiala din Romania
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 02 Sep 2019 15:04
Compania de consultanta imobiliara JLL intra pe piata rezidentiala din Romania prin lansarea departamentului ”Living” in cadrul biroului din Bucuresti. Noul departament, care va oferi servicii de consultanta in domeniul rezidential, va fi condus de Andreea Hamza, in calitate de Senior Director.
Andreea are o experienta de peste 17 ani in domeniul imobiliar acumulata in cadrul mai multor companii de profil. Anterior alaturarii echipei JLL, ea a ocupat functia de Head of Marketing and Sales in cadrul companiei Hagag Development Europe.
Pe parcursul carierei, Andreea a pus bazele a 12 echipe de vanzari, prin intermediul carora a coordonat proiecte imobiliare pe tot parcursul procesului de dezvoltare, de la planificare pana la livrare. In total, Andreea Hamza a fost implicata in vanzarea a peste 2.700 de apartamente in diferite proiecte din Bucuresti, Brasov, Arad si Timisoara, in tranzactii de peste 250 de milioane de euro.
„Intotdeauna am fost incantata de oportunitatea de a dezvolta un proiect inca din fazele incipiente si consider ca departamentul Living este atat o provocare, cat si o sansa de dezvoltare cu foarte mult potential pentru JLL Romania, dar si pentru mine personal. Sunt convinsa ca nivelul nostru profesional si expertiza oamenilor din echipa vor asigura servicii de consultanta la cel mai inalt nivel. Intr-un mediu de afaceri aflat intr-o permanenta evolutie, calitatea serviciilor oferite pentru a aduce o valoare reala clientilor, acum si in consultanta pe segmentul rezidential, are o importanta vitala. M-am alaturat cu entuziasm profesionistilor din cadrul JLL si am convingerea ca vom construi impreuna una dintre cele mai competitive echipe de consultanta rezidentiala din piata”, a declarat Andreea Hamza, senior director Living JLL Romania.
Departamentul Living vine ca o completare a celorlalte servicii pe care JLL le ofera in Romania si ca raspuns la noile tendinte pe care le vedem pe piata imobiliara locala.
”In ultimele 18 luni mai multi investitori au apelat la serviciile noastre pentru consultanta in sectorul rezidential, pe care il vad ca pe o noua tinta pentru investitii. La randul nostru, vedem sectorul de living ca pe o oportunitate de business, iar atragerea in echipa JLL a Andreei, unul dintre cei experimentati manageri din sectorul rezidential, ne va ajuta sa oferim cele mai bune servicii clientilor nostri si sa beneficiem cat mai bine de potentialul acestui segment al pietei imobiliare”, a declarat Silviana Petre Badea, managing director JLL Romania.
Departamentul Living va oferi consultanta pentru dezvoltatorii si investitorii care vor sa investeasca in solutii de locuire in Romania, respectiv locuinte destinate vanzarii sau inchirierii, camine studentesti etc. Serviciile oferite de JLL prin noul department sunt structurate pe patru categorii: studii de piata, strategii conceptuale de produs, strategii de marketing si vanzari, precum si managementul vanzarilor.
La nivel European, sectorul rezidential a devenit o componenta importanta a pietei de investitii, pe fondul intensificarii interesului investitorilor pentru acest segment care in 2018 a atras aproape 70 de miliarde de euro.
”Schimbarile demografice, sociale si economice se manifesta si in Romania, cu impact asupra comportamentului noilor generatii vizavi de solutia de locuire preferata. Deja vedem ca generatia millenialls este mai interesata de inchirierea de locuinte, pentru a avea o mai mare mobilitate, iar la randul lor din ce in ce mai multe companii, in lupta pentru talente, vor sa le ofere angajatilor pachete salariale care sa includa si o locuinta”, a declarat Andreea Hamza, senior director Living JLL Romania.
JLL este prezenta pe piata de consultanta imobiliara din Romania din anul 2007. Activitatea JLL in Romania este structurata pe 7 departamente: Office, Industrial si Logistica, Capital Markets, Development & Land, Project & Development Services, Valuation si Property Management. Anul trecut, JLL a inregistrat in Romania o cifra de afaceri de 10,9 milioane de euro, in crestere cu 33,22% comparativ cu anul 2017.
 
TeraSteelALLBIMCOVID-19ACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere