Agenda Constructiilor
Miercuri, 05 Octombrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - LEGRAND preia Universal Electric si se extinde pe piata infrastructurii digitale
LEGRAND preia Universal Electric si se extinde pe piata infrastructurii digitale
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 15 Mar 2019 15:09
Legrand isi continua strategia de achizitii care completeaza oferta existenta2 si anunta preluarea Universal Electric Corporation, lider in solutii de distributie a energiei prin bare capsulate pentru centre de date, din SUA.
Legrand reprezinta deja o prezenta notabila pe piata centrelor de date din SUA, avand pozitii de top pe piata cabinetelor Voice-Data-Image (Electrorack, AFCO Systems), a cablarii structurate (Ortronics), PDU3 (Raritan, Server Technology), KVM4 (Raritan), precum si a solutiilor preconectorizate (Lastar/Quiktron).
Solutiile companiei Universal Electric Corporation, comercializate cu precadere sub brandul Starline, reprezinta un etalon pentru piata de profil si au fost recunoscute de-a lungul timpului pentru calitatea lor, pentru usurinta instalarii si a utilizarii.
Aceasta achizitie reprezinta si extinderea prezentei companiei Legrand pe piata globala a infrastructurilor digitale, care se afla pe un trend ascendent, datorita cresterii constante a cererii de date la nivel global si, totodata, o piata in care Grupul detine deja pozitii de lider in mai multe tari. Aflata in apropierea Pittsburgh (statul Pennsylvania), Universal Electric Corporation are peste 450 de angajati si vanzari anuale de peste 175 milioane dolari.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulTERAPLASTAUTODESKALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
hilti
viarom
strabag nivel 1
BMI_Icopal
FRONTALE
leviatan
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
leviatan
rigips
CONCEPT STRUCTURE
CELCO 2020
Ubitech

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere