Agenda Constructiilor
Duminica, 18 August 2019
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - LEGRAND preia Universal Electric si se extinde pe piata infrastructurii digitale
LEGRAND preia Universal Electric si se extinde pe piata infrastructurii digitale
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 15 Mar 2019 15:09
Legrand isi continua strategia de achizitii care completeaza oferta existenta2 si anunta preluarea Universal Electric Corporation, lider in solutii de distributie a energiei prin bare capsulate pentru centre de date, din SUA.
Legrand reprezinta deja o prezenta notabila pe piata centrelor de date din SUA, avand pozitii de top pe piata cabinetelor Voice-Data-Image (Electrorack, AFCO Systems), a cablarii structurate (Ortronics), PDU3 (Raritan, Server Technology), KVM4 (Raritan), precum si a solutiilor preconectorizate (Lastar/Quiktron).
Solutiile companiei Universal Electric Corporation, comercializate cu precadere sub brandul Starline, reprezinta un etalon pentru piata de profil si au fost recunoscute de-a lungul timpului pentru calitatea lor, pentru usurinta instalarii si a utilizarii.
Aceasta achizitie reprezinta si extinderea prezentei companiei Legrand pe piata globala a infrastructurilor digitale, care se afla pe un trend ascendent, datorita cresterii constante a cererii de date la nivel global si, totodata, o piata in care Grupul detine deja pozitii de lider in mai multe tari. Aflata in apropierea Pittsburgh (statul Pennsylvania), Universal Electric Corporation are peste 450 de angajati si vanzari anuale de peste 175 milioane dolari.
 
ACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 144 (August 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023