Agenda Constructiilor
Marti, 18 Iunie 2019
CATERPILAR
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - LEM’S investeste 2,3 milioane de lei in doua magazine noi
LEM’S investeste 2,3 milioane de lei in doua magazine noi
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 22 Nov 2017 15:39
LEMS a deschis, saptamana trecuta, doua noi magazine la Petrosani si Tecuci, cu o investitie cumulata de 2,3 milioane de lei si o suprafata totala de 2.300 mp.
“La Petrosani, am investit 1 milion de lei intr-un showroom LEMS de 800 mp, iar la Tecuci- 1,3 milioane de lei intr-un magazin de 1.500 mp, iar planurile de extindere nu se opresc aici. Ne dorim sa ajungem cat mai aproape de romani si sa atingem toate orasele importante din tara unde nu suntem inca prezenti”, a declarat Adrian Rizea, director comercial LEMS.
7 magazine LEMS cu investitii totale de 6,2 milioane lei
“Anul acesta, am depasit numarul de magazine deschise in 2016. Am deschis 7 magazine, cu investitii totale de 6,2 milioane de lei si am ajuns la un total de 75.000 mp de suprafata de retail in toata tara”,a adaugat Adrian Rizea.
Geografic, extinderea retelei de magazine LEMS in acest an, s-a produs, in principal, in Transilvania, unde LEMS a deschis 3 magazine: Satu Mare, Petrosani si Baia Mare. In Moldova au fost deschise alte 2 (Tecuci si Piatra Neamt), iar in Muntenia alte 2 magazine magazine, la Targoviste si Moreni. Toate magazinele sunt amenajate la aceleasi standarde vizuale si de calitate usor identificabile ca facand parte din brandul LEMS. “Showroomurile noastre sunt proiectate pe ideea de “acasa”, gandite pentru a crea o atmosfera placuta, reconfortanta pentru oricine le calca pragul”, a intarit Adrian Rizea.
LEMS a crescut cu 7 procente la 9 luni
La 9 luni, LEMS a inregistrat o cifra de afaceri de 230,4 milioane lei, cu 7 procente mai mult decat aceeasi perioada a anului trecut. Investitiile continue si sustinute din ultimii ani in extinderea retelei de magazine, solutiile de finantare in rate fara dobanda oferite clientilor, faptul ca 40% dintre clienti se reintorc in magazinele LEMS, noile configuratii de mobilier intrate in portofoliul de produse LEMET la inceputul anului, au stimulat vanzarile in aceasta perioada a anului.
“Anul acesta, am inregistrat o crestere de 20% a achizitiilor in rate in magazinele LEMS. Incercam sa oferim clientilor nostri cele mai confortabile posiblitati de achizitie, astfel incat experienta lor in magazinele LEMS sa fie cat mai buna, de la primul pas pe are il fac in showroom si pana la momentul in care mobila ajunge la ei acasa”, a declarat Adrian Rizea.
Posibilitati de finantare
Pentru magazinele nou-deschise saptamana trecuta, LEMS ofera posibilitati de finantare in rate, fara dobanda, prin partenerii lor in aceasta directie: Banca Transilvania, BCR, Garanti, pentru magazinul din Petrosani, respectiv BCR, Raiffesein, Banca Transilvania, BancPost, Garanti, Alpha, Unicredit, pentru magazinul din Tecuci.
Despre LEMET
Fabrica LEMET din Brebu a fost infiintata in 1991. Incepand cu anul 2005, compania LEMET dezvolta brandul de magazine LEMS pentru desfacerea produselor sale. In prezent, LEMS este cea mai extinsa retea de magazine de mobila din Romania. Cu peste 75 de showroomuri si o suprafata totala de retail de aproximativ 75.000 mp, LEMS este prezent in toate orasele mari din tara. In prezent, pe platforma LEMET de la Brebu si in reteaua LEMS, activeaza peste 1600 de angajati, iar halele de productie si depozitare ale fabricii LEMET din Brebu, Campina, acopera o suprafata totala de 41.000 mp. De pe portile fabricii LEMET ies, anual, aprox. 150.000 kituri de mobilier. Liniile de productie sunt complet automatizate si bazate pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.
 
ACAD

Autentificare

Revista TOP-Agenda Constructiilor nr. 142 (Mai 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023