Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Metropolitan continua lucrarile la 4 mari proiecte si va initia altele patru in 2020
Metropolitan continua lucrarile la 4 mari proiecte si va initia altele patru in 2020
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 21 Ian 2020 15:37
La inceputul acestui an, dezvoltatorul imobiliar Metropolitan Residence isi schimba denumirea in Metropolitan Developments si isi extinde portofoliul.
„Am luat decizia sa integram toate proiectele noastre sub un nou brand, Metropolitan Developments, avand in vedere specificul de mixed use al ultimul proiect lansat, Metropolitan Crown Towers (rezidential, comercial si birouri), precum si intrarea noastra recenta pe noi segmente de piata, middle si middle-upper. In planurile noastre de viitor avem in vedere mai multe tipuri de proiecte imobiliare”, afirma Victor Vremera, Sales Director, Metropolitan Developments.
Bilant 2019: 400 de apartamente noi vandute in proiectele Metropolitan
In 2019, vanzarile de apartamente noi dezvoltate de Metropolitan Residence au cunoscut un trend ascendent, conform unui bilant realizat de companie. Compania a vandut 400 de locuinte noi si a livrat peste 600 unitati in ansamblurile Policolor, Mihai Bravu si Metalurgiei. Mai mult de 90% dintre clienti au realizat aceste achizitii in scop locativ.
„Constatam cresterea apetitului cumparatorilor pentru imobile de o calitate superioara si cu specificatii mai bune (ca pozitionare, finisaje si compartimentare), precum si dorinta acestora de upgrade, astfel, generandu-se, o cerere tot mai ridicata pe segmentul middle si middle-upper. Avand in vedere acest trend, consideram ca potentialul acestuia ar putea fi atins, mai rapid, printr-o modificare legislativa constand in cresterea valorii actuale, de aplicare, de 450.000 de lei, a plafonului de TVA 5% ”, declara Victor Vremera, Sales Director, Metropolitan Developments.
In 2020, Metropolitan Developments are in derulare patru mari proiecte si in pregatire alte patru si se concentreaza pe zonele centrale si din Nordul Capitalei
In 2020 sunt in derulare proiectul din Soseaua Viilor, Metropolitan Viilor, cu 200 apartamente, faza II a proiectului Metropolitan Mihai Bravu, cu 81 apartamente, proiectul Metropolitan Berceni, cu 200 apartamente si proiectul ultra-premium Metropolitan Crown Towers, cu 236 apartamente, care inglobeaza si spatii de birouri si comerciale, proiect pozitionat in apropierea Parcului Regele Mihai I al Romaniei (Herastrau).
In paralel, Metropolitan Developments lucreaza la demararea altor patru proiecte, pe terenuri proprii sau in asociere, in zonele Aviatiei, Pipera, Candiano Popescu si Baneasa.
„Compania Metropolitan Developments este extrem de conectata la cerintele clientilor si planuieste sa-si extinda portofoliul cu noi proiecte middle, middle-upper si de lux. Cea mai mare provocare este Metropolitan Crown Towers, un proiect ultra-premium conceput din dorinta de a aduce Bucurestiului o noua cladire-simbol si de a fi un jucator intr-o zona de lux, inca neexploatata la potentialul ei maxim”, completeaza Victor Vremera, Sales Director, Metropolitan Developments.
Cresterea cererii pe segmentul middle, scaderea numarului de tranzactii prin Prima Casa
In ceea ce priveste tipul de finantare, in 2019 in continuare s-au realizat multe tranzactii prin programul Prima Casa, insa cresterea segmentului de middle a dus la scaderea numarului de tranzactii prin acest program, finantarile ipotecare clasice detinand majoritatea.
„Asteptarile noastre pentru anul 2020 au in centru cresterea volumului de vanzari in cel putin acelasi ritm sustinut care a existat si pana acum, avand in vedere intrarea noastra puternica pe piata middle si middle-upper cu inca doua proiecte care insumeaza in total 281 de apartamente, precum si cu planuri de a continua cu alte noi proiecte pe acest segment de piata, unde am observat o crestere constanta a cererii, cu precizarea ca nu toata oferta existenta intalneste asteptarile pe care cumparatorii si le-au setat”, estimeaza Victor Vremera, Sales Director, Metropolitan Developments.
 
ALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
MAKITA
viarom
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
CDS
theda mar
siniat
Acvatot 2019
strabag nivel 1
rigips
quadratum
noark
concelex
ness project
EDIT-Structural

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
top 500
econet
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander