Agenda Constructiilor
Duminica, 05 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - METROPOLITAN investeste 25 de milioane euro in proiectele Viilor si Mihai Bravu
METROPOLITAN investeste 25 de milioane euro in proiectele Viilor si Mihai Bravu
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 19 Sep 2019 14:31
Metropolitan Residence anunta doua proiecte noi, sub marca proprie: Metropolitan Mihai Bravu si Metropolitan Viilor. Cele doua proiecte rezidentiale situate in zone centrale ale Capitalei, sunt adresate segmentului middle class si insumeaza 281 de apartamente. Investitia in cele doua proiecte este estimata la peste 25.000.000 de euro, iar lucrarile vor fi gata pana la sfarsitul lui 2021.
„Am ales cele doua locatii centrale, pentru ca am observat o dezvoltare a infrastructurii si o crestere a calitatii vietii in cele doua zone, ceea ce ne ajuta sa pozitionam apartamentele in categoria middle-class, cu preturile de vanzare cuprinse intre 1.500 si 1.600 euro/mp util.
Solutia arhitecturala, finisajele si dotarile vor fi premium, concepute la standardele zonei de nord a capitalei: o arhitectura frumoasa, fatada ventilata, suprafete vitrate mari, incalzire in pardoseala. Practic, aducem calitatea din Nordul Bucurestiului in zonele Mihai Bravu si Soseaua Viilor”, declara Dan Dragulin, Managing Partner Metropolitan Residence.
Ansamblul rezidential Metropolitan Viilor va fi situat la mica distanta de Parcul Carol, proiectul include realizarea a 200 de apartamente premium, cu 2, 3 si 4 camere. Printre finisaje si dotari enumeram fatada ventilata, suprafata vitrata mare, incalzire in pardoseala.
Prin aceste doua proiecte, Metropolitan Residence isi propune sa aduca un grad sporit de confort, in zone mai accesibile, la preturi competitive. Metropolitan Mihai Bravu va avea 81 de apartamente, cu 2 si 3 camere si preturi de vanzare care pornesc de la 92.000 euro +TVA. Termenul de livrare este prevazut pentru sfarsitul lui 2020.
Noul proiect este situat in zona Mihai Bravu - Vitan, vis-a-vis de statia de metrou Mihai Bravu, in proximitatea parcului Tineretului, iar proiectul este deja demarat de la jumatatea acestui an. Zona ofera acces rapid catre toate punctele de interes: institutii de invatamant, spitale, centre comerciale si hypermarketuri. Prin aceste doua proiecte, Metropolitan Residence isi propune sa aduca un grad sporit de confort, in zone mai accesibile, la preturi competitive.
Metropolitan Residence isi mentine interesul si pentru zona de nord a Capitalei, dezvoltatorul urmand sa demareze in perioada urmatoare alte proiecte rezidentiale majore pe cele aproximativ 6 hectare de teren pe care le detine in aceasta zona.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

PAGINA PERZONALIZATA

ACADCOVID-19ALLBIMTeraSteel
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere