Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - METROREX: 1,12 miliarde euro pentru linia Gara de Nord - Gara Progresul
METROREX: 1,12 miliarde euro pentru linia Gara de Nord - Gara Progresul
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 28 Iun 2018 16:58
Studiul de Prefezabilitate pentru constructia Liniei 4 de metrou, Lac Straulesti - Gara Progresul, tronsonul Gara de Nord - Gara Progresul, a fost aprobat iar Studiul de Fezabilitate trebuie finalizat in al doilea semestru din 2019, informeaza Metrorex. Potrivit companiei, documentul arata faptul ca metroul reprezinta cea mai benefica si fezabila interventie de transport public de-a lungul coridorului care leaga Gara de Nord si Gara Progresul.
De asemenea, acest tronson va reduce traficul de calatori de pe Magistrala 2 de metrou prin cresterea capacitatii de transport public de-a lungul coridorului nord-sud si va imbunatati accesibilitatea transportului public in zonele cu densitate mare a populatiei din partea de sud a Bucurestiului. Noul tronson de metrou va avea o lungime de circa 11 kilometri si aproximativ 14 statii si un depou iar costul investitiei este estimat la 1,120 milioane de euro.
"In continuarea Studiului de Prefezabilitate se efectueaza Studiul de Fezabilitate ce are ca termen de finalizare al doilea semestru din 2019. Cele doua studii sunt finantate prin Programul de Cooperare Elvetiano-Roman. Constructia liniei de metrou va imbunatati transportul public urban din Bucuresti prin descongestionarea traficului de suprafata din zona centrala si de sud a orasului si va realiza legatura directa intre zona de nord-vest si zona de sud a capitalei", precizeaza Metrorex.
 
hiltiSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
konsent
rigips
strabag nivel 1
concelex
theda mar
Acvatot 2019
leviatan
noark
Ubitech
siniat
MAKITA
CDS
CONCEPT STRUCTURE
BogArt
EDIT-Structural
viarom

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
top 500
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander