Agenda Constructiilor
Miercuri, 04 August 2021
wienberger
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - MOGOSOAIA: Investitie de 10 milioane euro in Green Loft, complex de 3 cladiri P+4E
MOGOSOAIA: Investitie de 10 milioane euro in Green Loft, complex de 3 cladiri P+4E
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 12 Dec 2019 16:23
Compania Ecovillas anunta finalizarea primelor 44 de apartamente verzi din Romania pe care le construiesc in proiectul rezidential LOFT green apartaments, cu o valoare totala a investitiei de 10 milioane de euro.
Locuintele sunt incalzite/racite cu pompe de caldura geotermice, o tehnologie importata din Suedia, ce respecta normele europene pentru reducerea poluarii cu locuintele.
„Pompele de caldura sunt printre cele mai eficiente sisteme de incalzire, fiind o tehnologie capabila sa atinga cea mai inalta clasa energetica A+++.” (Gabriel Focseneanu - manager proiect LOFT green apartaments)
Apartamentele nu polueaza, au zero emisii de carbon, fiind in intregime prietenoase cu mediul inconjurator
Complexul este in intregime ecofriendly, nu este racordat la gaze si are 100% energie regenerabila. De asemenea, locuintele au costuri mai mici cu 90% la incalzire si racire fata de un apartament standard. Arhitectura blocurilor este bioclimatica, fiind construite la standard de casa pasiva, cu o izolatie foarte buna, geamuri speciale, pentru a reduce la zero pierderile de caldura din locuinte. Astfel, incalzirea intr-o luna de iarna nu depaseste 1 leu/metrul patrat.
„Proiectul LOFT green apartments este un concept unic in Romania, pe care il dezvoltam in Mogosoaia. Am ales aceasta locatie pentru a putea oferi clientilor locuinte de calitate, cu tehnologii inovative, dar cu preturi comparabile cu apartamentele din Bucuresti.” (Gabriel Focseneanu - manager proiect LOFT green apartaments)
Preturile pentru o garsoniera pornesc de la 43.000 de euro + tva 5%, iar un apartament cu 3 camere se vinde cu 79.000 euro + tva 5%. Primul bloc de patru etaje este gata, in prezent se lucreaza la cel de-al doilea. Complexul are in total 3 blocuri cu 154 de apartamente diferite.
Design interior in stil soft loft, aliniat tendintelor europene in materie de design
Designul interior al apartamentelor este unul exclusivist, de tip loft, ce imbina elemente precum caramida si betonul cu finisaje interioare de calitate. Acest tip de design este foarte cautat si apreciat in marile capitale europene, fiecare apartament avand elemente de unicitate.
Compania EcoVillas a mai construit in trecut alte 32 de case pasive pe care le-a livrat in anul 2016, folosind acelasi sistem de incalzire cu pompe de caldura geotermice, ce s-a bucurat de un real succes. In prezent, pe langa complexul LOFT green apartaments, EcoVillas dezvolta un alt proiect de case, tot in Mogosoaia.
 
TERAPLASTAUTODESKgamma_2021VideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
hidroplasto
CELCO 2020
Acvatot 2019
hilti
leviatan
rigips
cv water 2021
bienala
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
econet
AHK 2018
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere