Agenda Constructiilor
Joi, 18 Aprilie 2019
conf_2019
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - NOUA aplicatie K-Book realizeaza rapid Cartea Tehnica a unei constructii
NOUA aplicatie K-Book realizeaza rapid Cartea Tehnica a unei constructii
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 16 Nov 2018 10:25
In ultimii ani, piata constructiilor s-a dezvoltat foarte mult, inca din primele doua luni ale anului 2018 volumul lucrarilor a inregistrat o crestere cu 8,4%. Datorita acestor dezvoltari ale pietei, industria constructiilor a fost supusa exigentei respectarii prevederilor legale in domeniul calitatii constructiilor.
Calitatea unei constructii poate fi probata prin ,,Cartea tehnica a constructiei” care cuprinde toata documentatia de executie, actele si rapoartele care fac referire la realizarea si exploatarea ei.
Realizarea acestei carti tehnice de cele mai multe ori este greoaie si necesita mult timp si cunostinte privind reglementarile din domeniu. De aceea ridica mari probleme atat specialistilor in constructii cat si investitorilor fie ei privati sau institutii si autoritati publice.
Pentru a elimina toate aceste probleme, a fost realizata aplicatia K-Book, singurul soft din domeniul constructiilor din Romania care elaboreaza documente si intocmeste ,,Cartea tehnica a constructiei” in conformitate cu H.G. 273/1994 modificata cu H.G. 343/2017 .
Aplicatia K-Book te ajuta sa reduci timpul de lucru cu 70% privind realizarea documentatiei in conformitate cu reglementarile tehnice in vigoare pentru urmatoarele domenii: Constructii civile, industriale si agricole, Instalatii sanitare interioare, Instalatii termice, Instalatii electrice, Instalatii de ventilare-climatizare, Instalatii de gaze naturale, Retele exterioare de incinta, Sisteme de alimentare cu apa a localitatilor, Sisteme de canalizare a localitatilor si Drumuri & Poduri.
K-Book functioneaza dupa principiul ,,Promoveaza si respecta calitatea in constructii”. Pe langa elaborarea documentelor si intocmirea cartii tehnice a unei constructii, aplicatia ofera o metoda de indrumare a tinerilor specialisti spre a cunoaste pasii prevazuti in tehnologiile de executie a lucrarilor.
Aplicatia K-Book este impartita in patru mari capitole care cuprind documente din diferite faze de executie ale unei constructii:
Capitolul A - Documentatia privind proiectarea
Capitolul B - Documentatia privind executia
Capitolul C - Documentatia privind receptia
Capitolul D - Documentatia privind exploatarea, intretinerea, repararea si postutilizarea constructiei
Compania romaneasca de dirigentie de santier si consultanta in constructii, Assa Construct Consulting SRL a realizat aplicatia K-Book pentru a veni in ajutorul industriei constructiilor. Afla mai multe despre aplicatia K-Book si testeaz-o pe: www.k-book.ro
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor - nr. 141 (Martie-Aprilie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2019
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023