Agenda Constructiilor
Duminica, 20 Octombrie 2019
Teraplast 2019
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ONE UNITED a obtinut autorizatia de construire pentru Neo Timpuri Noi
ONE UNITED a obtinut autorizatia de construire pentru Neo Timpuri Noi
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 08 Ian 2019 14:14
Neo Timpuri Noi a primit autorizatia de construire a unui imobil cu functiune mixta, comert si locuire (S+P+8 etaje) si a inceput deja lucrarile la acest complex.
Situat pe un teren intravilan de 3835 mp, in sectorul trei al Capitalei, Neo Timpuri Noi va avea 8 etaje: 108 unitati locative (65 apartamente de 2 camere, 31 apartamente de 3 camere, 12 apartamente de 4 camere), spatii comerciale si parcare subterana si exterioara supraetajata.
Acest complex va beneficia de un design contemporan elegant, cu finisaje de o inalta calitate, la care se adauga avantajele cladirilor verzi, pentru care One United Properties a inceput deja demersurile de certificare Green Homes, o caracteristica a tuturor proiectelor companiei. Neo Timpuri Noi vizeaza alinierea la standardele cu care One United si-a obisnuit deja cumparatorii: materiale sustenabile, sisteme si instalatii eficiente energetic, cu grad de poluare redus, o calitate a mediului interior mai sanatoasa, eficienta energetica superioara a cladirii, sortarea deseurilor inca din faza de santier, totul realizat la cele mai inalte standarde.
Divizia NEO dezvoltata de One United Properties, principalul jucator pe piata proprietatilor rezidentiale exclusiviste din Bucuresti, are ca focus proiecte rezidentiale exclusiviste de dimensiune mai mica decat ansamblurile dezvoltate sub brandul One, precum cladiri de blocuri cu 4-8 etaje sau constructii pe suprafete de teren de 2.000-3.000 de metri patrati, dar realizate la aceleasi standarde superioare de calitate.
Divizia de real estate NEO are in portofoliu ansambluri rezidentiale exclusiviste atat in Bucuresti, cat si pe litoral. Compania a fost infiintata in luna august a anului 2018 si are deja achizitionate primele trei locatii: NEO Floreasca Lake, NEO Timpuri Noi si NEO Mamaia.
NEO Mamaia a primit deja autorizatiile de contruire, iar in octombrie anul trecut au inceput lucrarile pe santier, iar la inceputul acestui an va ajunge la cota 0.
Divizia NEO face parte din strategia de dezvoltare pe termen lung a companiei One United Properties si este un proiect care se aliniaza standardelor exclusiviste ale ansamblurilor rezidentiale din portofoliu. Aceasta linie de business isi propune sa valorifice potentialul unui segment relativ neexploatat pana acum si sa dezvolte proiecte de real estate de dimensiuni mai mici, dar la fel de exclusiviste.
One United Properties este principalul dezvoltator imobiliar specializat pe proprietati rezidentiale exclusiviste, dar si cladiri office din Bucuresti, Romania. One United are mai multe proiecte rezidentiale finalizate (376 de apartamente), in constructie (387 de apartamente) si care urmeaza sa fie incepute in urmatorii ani (peste 500 de apartamente). One United Properties este o companie inovatoare, dedicata accelerarii adoptarii practicilor de constructie care au ca rezultat cladiri eficiente din punct de vedere energetic, sanatoase si durabile din punct de vedere al mediului. Printre proiectele de top ale companiei se numara One Herastrau Park, One Herastrau Plaza si One Charles de Gaulle. Divizia Office se focuseaza pe dezvoltarea cladirilor office sustenabile, eficiente si amplasate in zone centrale. One United Properties detine North Gate, un complex office in zona de nord a Capitalei, cu 23.000 mp si 500 de locuri de parcare, in vreme ce One Tower, localizat in zona centrala a Bucurestiului se afla in prezent in constructie. One Herastrau Park este primul complex rezidential din Capitala certificat ”Green Homes”, nivelul Excelent, de Romania Green Building Council si totodata proiectul rezidential al anului 2017 in Romania. One United Properties a fost cea mai premiata companie la CIJ 2018. De asemenea, compania One United Properties a fost premiata in cadrul Forbes Green Awards si ROGBC Awards pentru sustenabilitate in domeniul imobiliar. One Herastrau Park a fost desemnat Residential Project of the Year in cadrul SEE Real Estate Awards 2018.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADghid_proiectareLicente bim

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere