Agenda Constructiilor
Joi, 20 Februarie 2020
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PLAN de constructie pentru o parcare supraterana de 5 milioane euro in Oradea
PLAN de constructie pentru o parcare supraterana de 5 milioane euro in Oradea
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 18 Apr 2019 10:36
Primarul Ilie Bolojan a vorbit de intentia Primariei Oradea de a realiza o parcare supraterana langa Spitalul Clinic Judetean de Urgente Oradea, care va fi realizata in cadrul unui plan de regenerare urbana a zonei.
Investitia in aceasta parcare este una care se impune, lipsa locurilor de parcare in zona fiind acuta. Ea este resimtita in acest moment atat de angajatii spitalului, care vin zi de zi la serviciu, cat si de apartinatorii bolnavilor internati in Spitalul Judetean Oradea.
Primarul Ilie Bolojan a precizat: "Parcarea se va construi pe partea dreapta a strazii Gh. Doja inainte de spital, va fi realizata pe patru niveluri si va asigura cca 500 de locuri de parcare. Speram ca in cca 3 luni sa fie finalizat PUZ-ul - planul de urbanism zonal, iar apoi sa fie realizat si studiul de fezabilitate, dupa care in vara acestui an sa supunem aprobarii toate aceste documentatii. Daca totul decurge fara probleme, in toamna vom avea semnat un contract de executie a lucrarilor, astfel incat din primavara anului viitor sa putem demara lucrarile la parcarea supraterana."
Valoarea estimata a investitiei este de 5 milioane euro, urmand sa fie gasita o sursa de finantare fie din bugetul local, fie dintr-un credit, fie printr-un parteneriat public-privat. Se estimeaza ca lucrarile vor dura 1 an, respectiv 1 an si jumatate.
 
allbimghid_proiectareACADTeraSteel

Autentificare

lafargeholcim_awards
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 148 (Ianuarie-Februarie 2020)
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere