Agenda Constructiilor
Vineri, 13 Decembrie 2019
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PMB: Companiile Municipale construiesc 6 sali de sport multifunctionale in Capitala
PMB: Companiile Municipale construiesc 6 sali de sport multifunctionale in Capitala
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 08 Iul 2019 16:15
Primaria Municipiului Bucuresti, prin Directia Generala de Investitii, Trustul de Cladiri Metropolitane Bucuresti SA si Compania de Consolidari construieste sase sali de sport multifunctionale pentru elevii bucuresteni. Complexurile sportive, ultramoderne, vor avea terenuri multifunctionale (de tenis, volei, baschet si fotbal), atat la interior cat si la interior, vestiare, grupuri sanitare, dusuri si cabinete medicale. Termenul de finalizare estimat pentru aceste obiective de investitii este luna decembrie 2019.
Astfel, in prezent, se lucreaza la:
1. Complex multifunctional pentru activitati didactice si sport la Scoala112, lucrarile sunt executate de Compania Municipala de Consolidari SA, iar in prezent, acestea sunt realizate in proportie de 33%, (s-au efectuat devieri si executii lucrari canalizare, spargere si evacuare platforma beton, sapatura manuala si mecanizata, protejare maluri, turnare beton egalizare, cofrare, fundatii – placa, grinzi, stalpi).
2. Complex multifunctional pentru activitati didactice si sport la Scoala 67, executat de Compania Municipala de Consolidari SA. Stadiul actual este de 27% (s-au realizat devieri si executii lucrari canalizare, spargere si evacuare platforma beton, sapatura manuala si mecanizata, protejare maluri, turnare beton egalizare, cofrare, fundatii, grinzi).
3. Complexul multifunctional pentru activitati didactice si sport la Scoala Gimnaziala Leonardo da Vinci (fosta Scoala 75), lucrarile fiind executate de Trustul de Cladiri Metropolitane Bucuresti SA. In prezent, stadiul fizic este de 13%, a fost realizata infrastructura, (betoane de egalizare, fundare stalpi, armatura fundatii si stalpi).
4. Complex multifunctional pentru activitati didactice si sport la Scoala Alexandru Ioan Cuza (fosta Scoala 199), construit de Trustul de Cladiri Metropolitane Bucuresti SA. Stadiul fizic al lucrarii este de 12%. De asemenea s-a realizat infrastructura constructiei (betoane de egalizare, fundare stalpi, armatura fundatii si stalpi pana la cota +2m, cofrare stalpi suprastructura).
5. Complex multifunctional pentru activitati didactice si sport la Liceul Benjamin Franklin este executata de Compania Municipala de Consolidari SA. In prezent, stadiul fizic este urmatorul: 10% (defrisare pomi si replantare, decopertare strat vegetal, sapatura manual si mecanizata, pratejare maluri, turnare beton egalizare).
6. Complexul multifunctional pentru activitati didactice si sport la Scoala 92, realizat de Trustul de Cladiri Metropolitane Bucuresti SA. In prezent, stadiul fizic este de 9%, s-a realizat infrastructura constructiei (beton de egalizare, armare fundare si imbunatatirea terenului de fundare prin sapaturi suplimentare si turnare cadre de beton.
Totodata, subliniem faptul ca Primaria Municipiului Bucuresti va demara lucrarile si la alte sali de sport din Capitala. Astfel, PMB creeaza pentru elevii bucuresteni o infrastructura adecvata pentru practicarea sportului si a activitatilor recreationale.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADLUMIONghid_proiectare

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 147 (Noiembrie-Decembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere