Agenda Constructiilor
Luni, 17 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PRAKTIKER aniverseaza 15 ani pe piata din Romania
PRAKTIKER aniverseaza 15 ani pe piata din Romania
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 06 Sep 2017 14:29
La aniversarea celor 15 ani de activitate pe piata locala, Praktiker isi rasplateste clientii cu mii de premii garantate. „Unele premii chiar merita castigate”, de aceea Praktiker Romania le aduce cumparatorilor o masina KIA RIO, 27 de vacante in Turcia si mii de vouchere valorice sau cu discount. In plus, Praktiker le daruieste clientilor sai cel mai mare cadou oferit de un retailer DIY pana in prezent: un apartament cu 4 camere in Bucuresti, in Palladium Residence.
De 15 ani, Praktiker Romania reuseste sa transforme casele milioanelor de clienti care trec pragul magazinelor sale in „acasa”, mentinandu-se aproape de dorintele si asteptarile lor prin oferta de produse de calitate superioara, la preturi competitive in piata.
La inceput de toamna, clientii care achizitioneaza produse in valoare de cel putin 150 lei pe un singur bon fiscal primesc automat la casele de marcat un talon razuibil cu premii garantate constand in: 1 masina KIA RIO, 27 de vacante pentru 2 persoane in Turcia si mii de vouchere de pana la 30 lei sau cu discount de pana la 10%. Campania se desfasoara in perioada 6-26 septembrie si se adreseaza tuturor celor care achizitioneaza articole din orice magazin Praktiker din Romania sau direct din magazinul online www.praktiker.ro.
 
 
ABONARE REVISTEhiltiSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
siniat
CDS
konsent
Ubitech
noark
quadratum
MAKITA
concelex
leviatan
rigips
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
theda mar
ness project
viarom
EDIT-Structural

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander