Agenda Constructiilor
Luni, 02 Octombrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PRAKTIKER lanseaza catalogul DECO
PRAKTIKER lanseaza catalogul DECO
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 12 Oct 2016 17:34
Praktiker, cel mai cunoscut brand de Do-It-Yourself (DIY) din Romania, a lansat catalogul de DECORATIUNI SI AMENAJARI INTERIOARE, cel mai amplu produs de acest gen de pe piata locala de bricolaj. Catalogul poate fi rasfoit online, pe site-ul www.praktiker.ro, sau poate fi descarcat pe smartphone, prin intermediul aplicatiei Catalog Praktiker Romania, disponibila gratuit pe Appstore si Google Play. De asemenea, acesta este disponibil gratuit si in magazine, putand fi rasfoit de catre clienti pentru inspiratie.
In cele peste 230 de pagini ale catalogului, Praktiker pune la dispozitia clientilor sai produse destinate atat micilor modificari casnice, cat si schimbarilor majore pentru redecorarea completa a unei camere sau chiar a intregii case. Pentru ca toamna este o sursa inepuizabila de inspiratie, Praktiker a inclus in catalog game variate de draperii, tablouri, covoare si mici elemente de decor, dar si articole de mobilier, gresie, faianta, parchet si usi. In plus, Praktiker prezinta in catalog si idei de amenajare, din care clientii se pot inspira pentru a-si pregati casa pentru un nou sezon.
„Decorarea casei reprezinta acel proces prin care orice casa devine „acasa“, preluand, practic, din personalitatea locuitorilor ei. In catalogul de DECORATIUNI SI AMENAJARI INTERIOARE, clientii care doresc sa transforme sau sa imbunatateasca aspectul casei lor vor gasi produse prezentate in imagini sugestive, insotite de detalii si idei de reamenajare si decorare. Este un catalog destinat atat amatorilor, cat si profesionistilor, toate noutatile, produsele si solutiile respectand principiul cel mai bun raport calitate - pret. Produsele prezentate in catalog pot fi comandate online, pe www.praktiker.ro, dar si cumparate direct din magazinele Praktiker“, afirma Isabelle Pleska, Director General Praktiker Romania.
 
 
man and machineVideoConfAC-iulALLBIMhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
Acvatot 2019
grundfos
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
rigips
CDS
MAKITA
Ubitech
viarom
theda mar
leviatan
noark
BALTIC
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
BA 2023
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica