Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PRAKTIKER marcheaza 15 ani de activitate in Romania
PRAKTIKER marcheaza 15 ani de activitate in Romania
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 15 Feb 2017 14:52
Pentru a marca primii 15 ani de activitate in Romania, Praktiker le daruieste clientilor sai cel mai consistent cadou oferit de un retailer DIY pana in prezent: un apartament cu 4 camere in Bucuresti, in Palladium Residence.
De 15 ani, Praktiker este alaturi de toti clientii sai, oferindu-le doar avantaje. Solutiile de top pe care Praktiker Romania le propune cumparatorilor se inscriu atat in sfera produselor de calitate superioara, la preturi competitive pe piata, a serviciilor complexe post-vanzare si a campaniilor promotionale sau actiunilor dedicate din magazine.
In anul aniversar, retailerul DIY le da sansa clientilor de a castiga un apartament la cheie in Bucuresti, in Palladium Residence. Toti cei care achizitioneaza in perioada 7 februarie - 30 septembrie 2017 produse de cel putin 500 RON din magazinele Praktiker din intreaga tara sau din magazinul online pot participa la tombola Praktiker. Inscrierile se fac trimitand codul unic inscris pe bon prin SMS la 3727 sau direct pe www.praktiker.ro.
„Aniversarea celor 15 ani de activitate in Romania este un moment cu o insemnatate deosebita pentru noi, la Praktiker, eveniment pe care dorim sa-l celebram alaturi de clientii nostri. De aceea, le oferim posibilitatea de a se inscrie in tombola pentru un apartament la cheie in Bucuresti. Suntem siguri ca acest cadou ii va schimba viata marelui nostru castigator, indiferent de ceea ce va alege sa faca odata intrat in posesia locuintei: sa se mute in casa cea noua, sa o inchirieze sau sa o vanda pentru a-si finanta mai departe visurile. In lunile urmatoare, ne vom ocupa de amenajarea locuintei cu toate obiectele necesare, pentru ca viitoarea familie ce o va ocupa sa se poata simti exact ca acasa.”, a spus Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker Romania.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
ness project
Acvatot 2019
noark
siniat
CONCEPT STRUCTURE
concelex
rigips
viarom
strabag nivel 1
theda mar
Ubitech
MAKITA
CDS
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
econet
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander