Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PRIME KAPITAL: Lucrarile la Marmura Residence vor incepe in vara anului 2019
PRIME KAPITAL: Lucrarile la Marmura Residence vor incepe in vara anului 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 06 Feb 2019 06:14
Investitorul si dezvoltatorul imobiliar regional Prime Kapital lanseaza campania de pre-sale pentru primele unitati ale Marmura Residence, cel de-al doilea proiect rezidential dezvoltat in Bucuresti. Primii proprietari se vor putea muta in ansamblul din Bucurestii Noi incepand cu primul trimestru al anului 2021.
Lucrarile la cel de-al doilea proiect dezvoltat de Prime Kapital in Bucuresti, Marmura Residence, sunt programate sa inceapa in vara anului 2019. Proiectul se va intinde pe o suprafata de 1,5 hectare si cuprinde 5.000 de metri patrati de spatii verzi, 1.700 de metri patrati, zona de retail si servicii si spatii comunitare.
Primele 62 de unitati sunt deja disponibile pentru rezervare si vor fi livrate in primul trimestru din 2021. In total, Marmura Residence va gazdui 458 de studiouri, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere si duplexuri, proiectate si construite la cele mai inalte standarde, in cinci cladiri cu diferite regimuri de inaltime, intre 4 si 12 etaje. Proiectul este dezvoltat in jurul conceptului de comunitate integrata si dispune de spatii si terase verzi generoase, paza in sistem 24/7 si zone cu acces restrictionat al masinilor pentru a garanta siguranta locatarilor intr-un spatiu urban, atent proiectat.
„Ne bucuram sa putem integra conceptul de comunitate intr-un nou proiect dezvoltat in Bucuresti, intr-o zona in plina crestere, oferind standarde inalte de calitate si siguranta. Bucurestii Noi este o zona ofertanta, mai ales datorita accesului la magistrala de metrou M4, a spatiilor comerciale din zona si a proximitatii fata de Piata Victoriei si de cladirile de birouri de pe bulevardele Pipera si Barbu Vacarescu. Avem convingerea ca primele 100 de unitati pe care le oferim spre rezervare vin in intampinarea nevoilor viitorilor proprietari. Proiectul dispune de toate resursele pentru finalizare, astfel ca practicam o taxa de rezervare accesibila, care permite celor care cauta o locuinta in Bucuresti sa beneficieze de un pret special si sa asiste pe perioada lucrarilor. Suntem increzatori ca Marmura Residence va deveni un proiect important in zona si o alternativa comunitara vibranta”, a declarat Maggie Kitshoff, Residential Projects Director Prime Capital.
Unitatile din Marmura Residence sunt disponibile si accesand FlexAssist, o solutie financiara lansata de Prime Kapital in 2018. Prima etapa de constructie va fi finalizata in primul trimestru din 2021, iar intregul proiect este programat sa fie finalizat la sfarsitul aceluiasi an.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
leviatan
noark
EDIT-Structural
ness project
theda mar
CDS
rigips
MAKITA
concelex
Acvatot 2019
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
siniat
quadratum

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
econet
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander