Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Proiectul One Floreasca City a fost premiat in cadrul Property Awards Londra 2019
Proiectul One Floreasca City a fost premiat in cadrul Property Awards Londra 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 28 Oct 2019 14:24
One United Properties este un jucator de top pe piata imobiliara din Romania, iar proiectele sale nu numai ca ofera concepte moderne si sustenabile, ce schimba in bine aspectul Bucurestiului, ci sunt acum si recunoscute international. In cadrul galei International Property Awards care a avut loc joi, 24 octombire, la Londra, la Royal Lancaster Hotel London si care a premiat cele mai bune proiecte imobiliare, de arhitectura si design din Europa, dezvoltatorul si-a adjudecat 3 premii de 5 stele pentru proiectul mixed-use One Floreasca City.
One United Properties a fost premiat cu 4 premii, dintre care 3 de nivelul 5 stele, distinctii ce reprezinta standardul suprem al unui premiu International Property Awards:
- One Mircea Eliade, componenta rezidentiala a proiectului One Floreasca City - premiul Best Residential Renovation / Redevelopment Romania 5 Stars Award
- One Floreasca City, concept multifunctional de top, cu componente rezidentiale, office si retail integrate - premiul Best Sustainable Residential Development Romania 5 Stars Award
- One Mircea Eliade - premiul Best Residential High-rise Development Romania 5 Stars Award
- One Floreasca City - premiul Mixed-use Development Romania Award Winner
Conform procedurii International Property Awards, cele 3 premii ce au primit nivelul de excelenta de 5 stele la categoriile cattigatoare s-au calificat la posibilitatea de a mai primi inca o nominalizare la un premiu pe Europa, obtinand astfel si nominalizarea pentru One Floreasca City - Sustainable Residential Development Europe.
„Inca de la primele proiecte cu care a intrat pe piata, One United Properties a propus concepte unice, moderne, menite sa schimbe in bine fata orasului Bucuresti, cladiri care se pot regasi oricand in peisajul unei metropole occidentale si care, totodata, respecta norme stricte de calitate si sustenabilitate. Tocmai de aceea, de la an la an, am fost extrem de bucurosi sa constatam ca printre cele mai multe premii pe care compania noastra le-a primit se numara cele pentru proiecte sustenabile. Iar acum, sa fim la Londra printre cei mai importanti jucatori europeni din domeniu este pentru noi o mare onoare si o recunoastere a eforturilor si implicarii pe care le depunem zi de zi. Premiile de nivelul 5 stele pe care am avut bucuria sa le primesc pe scena International Property Awards, in numele intregii echipe, reprezinta o apreciere internationala a muncii noastre, pentru care suntem recunoscatori”, a declarat Beatrice Dumitrascu, VP Residential Sales One United Properties, chiar de la Londra.
Lemon Interior Design si-a adjudecat 3 premii la International Property Awards, dintre care 2 de 5 stele
In cadrul aceleiasi gale, si compania de design Lemon Interior Design, fondata de Cristina Capitanu si Elena Oancea, si-a adjudecat 3 premii, dintre care 2 de nivelul 5 stele:
- Best Interior Design Private Residence Romania 5 Stars Awards pentru resedinta privata in cadrul unui complex One
- Best Interior Design Apartment Romania 5 Stars Award pentru Lake Loft
- Bathroom Design Romania Award Winner pentru Skyline
Cele doua premii de 5 stele acordate pentru Lemon Interior Design s-au calificat la posibilitatea de a mai primi inca o nominalizare la un premiu pe Europa, obtinand astfel si nominalizarea pentru Best Interior Design Private Residence Europe.
„Anul acesta este unul foarte important pentru compania noastra. Cresterea business-ului a dus la marirea echipei si dezvoltarea diviziei office, prin care am reusit sa ne pozitionam pe segmentul de top al amenajarilor office, dupa consolidarea ca jucator high-end pe piata rezidentiala. Aceasta recunoastere internationala pe care am primit-o in cadrul International Property Awards este pentru noi o incununare a celor 15 ani de cand activam pe piata design-ului romanesc si o confirmare ca planurile noastre de a ne indrepta atentia si catre alte tari vin la momentul potrivit. Multumim pentru aceste premii, a fost o onoare pentru noi sa fim pe scena alaturi de branduri importante din design-ul european”, a spus bucuroasa Elena Oancea, co-fondator Lemon Interior Design.
Si biroul de arhitectura ce semneaza mare parte dintre proiectele de real estate dezvoltate de One United Properties, X Architecture & Engineering, a primit la Londra doua distinctii importante, premiul Mixed-use Architecture Romania Award Winner pentru One Floreasca City si premiul Residential High-rise Architecture Romania Award Winner pentru One Herastrau Park.
 
RAWLPLUGALLBIMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
Acvatot 2019
FRONTALE
ness project
rigips
Ubitech
noark
quadratum
theda mar
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
viarom
CDS

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander