Agenda Constructiilor
Joi, 09 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Proiectul Tomis Park, investiţie de 20 milioane euro, continuă cu faza a doua
Proiectul Tomis Park, investiţie de 20 milioane euro, continuă cu faza a doua
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 19 Nov 2019 14:26
Tomis Park, unul dintre cele mai importante ansambluri rezidentiale din Constanta, a inceput lucrarile la faza a doua a proiectului. Aceasta va include 252 de apartamente si va fi predata in urma unei investitii de 20 de milioane de euro, atat in dezvoltarea locuintelor cat si a facilitatilor din cadrul proiectului.
Faza intai a proiectului, care include 189 de apartamente, se afla deja in constructie si va fi livrata la finalul anului viitor, in timp ce faza a doua, care a demarat in acest moment, va fi finalizata in 2022. In total, proiectul va include 693 de apartamente, acesta fiind unul dintre cele mai importante ansambluri rezidentiale din Constanta.
”Constanta este al treilea judet din Romania dupa PIB-ul generat si o piata rezidentiala semnificativa, care include insa putine proiecte de dimensiuni mari amplasate in interiorul orasului, gandite pentru constanteni. Am proiectat astfel aproape 700 de apartamente, cu numeroase facilitati si cu un amplasament bun, in imediata apropiere a Vivo Mall Constanta, cel mai mare centru comercial din oras”, afirma Cristian Stanciu, director general al dezvoltatorului.
Faza a doua va include si amenajarea unui parc de 7.300 de metri patrati. Proiectul va include si locuri de joaca pentru copii, spatii comerciale, o gradinita si aproape 1.000 de locuri de parcare. Preturile studiourilor incep de la 49.303 de euro + TVA 5%, de la 64.072 de euro + TVA 5% pentru apartamentele cu doua camere si de la 80.631 de euro + TVA 5% pentru apartamentele cu trei camere.
”Am vandut deja 75% din apartamentele incluse in faza 1 a proiectului, cu un an inainte de predare, datorita conceptului bun si a ofertei relativ reduse de proiecte noi ample din interiorul orasului. Peste 4.100 de locuinte au fost predate in 2018 in Constanta si imprejurimi, fiind a doua piata rezidentiala regionala din tara, dupa Cluj - Napoca. Cu toate acestea, zona Navodari - Mamaia depaseste orasul propriu-zis in ceea ce priveste livrarile, existand astfel potential pentru dezvoltari rezidentiale de calitate si cu un concept integrat, amplasate in interiorul orasului”, explica Ionut Nicolescu, partener SVN Romania, consultantul imobiliar si agentul exclusiv al proiectului.
Dezvoltatorul Tomis Plus a finalizat anterior aproape 1.000 de locuinte in Constanta si in Bucuresti. SVN Romania este una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara active in Romania, avand operational si un birou regional in Cluj - Napoca. Compania este lider pe segmentul rezidential si unul dintre principalii jucatori pe segmentul de property management. SVN Romania opereaza si o divizie de brokeraj de credite - SVN Romania | Credit & Financial Solutions.
 
ALLBIMTeraSteelCOVID-19ACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196


SONDAJ de OPINIE - Agenda Constructiilor & Fereastra
Impactul maladiei Covid-19 pentru industria de constructii si domeniile conexe

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere