Agenda Constructiilor
Miercuri, 18 Septembrie 2019
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PROPUNERI de noi ministri pentru portofoliile Dezvoltare Regionala si Transporturi
PROPUNERI de noi ministri pentru portofoliile Dezvoltare Regionala si Transporturi
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 20 Feb 2019 14:41
Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, a transmis, presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, propunerile de numire a ministrilor pentru portofoliile Dezvoltarii Regionale si Transporturilor. Pentru Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a fost propus Daniel Suciu, iar pentru Ministerul Transporturilor a fost propus Razvan Cuc.
”Am facut aceste nominalizari pentru a pune capat situatiei de blocaj a activitatii Guvernului, mai ales ca perioada de interimat la cele doua ministere expira. Dezvoltarea regionala si transporturile sunt doua domenii cheie, pentru care am prevazut prin legea bugetului de stat sumele necesare pentru realizarea investitiilor de care Romania are nevoie. Pentru buna implementare a proiectelor de investitii este necesara coordonarea de catre ministri cu atributii depline in exercitarea functiilor. Imi exprim speranta ca interesele Romaniei vor prima si, in scurt timp, Guvernul va putea sa-si desfasoare activitatea in echipa completa”, a subliniat prim-ministrul Viorica Dancila.
Executivul Romaniei va continua sa isi indeplineasca angajamentele asumate si va actiona pentru punerea in aplicare a Programului de Guvernare in interesul cetatenilor, cu accent pe dezvoltarea investitiilor si cresterea veniturilor populatiei. Totodata, Guvernul Romaniei isi va exercita, in continuare, cu responsabilitate mandatul Presedintiei rotative a Consiliului Uniunii Europene.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADLicente bim

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 145 (Septembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere