Agenda Constructiilor
Miercuri, 15 Iulie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - RADACINI ESTATE: Debut constructie Aviatiei Tower, proiect de 20 milioane euro
RADACINI ESTATE: Debut constructie Aviatiei Tower, proiect de 20 milioane euro
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 19 Sep 2018 08:22
Grupul Radacini, prin divizia Radacini Estate, construieste proiectul rezidential premium Aviatiei Tower in centrul celei mai importante zone de business din Bucuresti, informeaza un comunicat al dezvoltatorului. Cu o valoare a investitiei de 20 milioane de euro, prima faza a proiectului cuprinde 134 de apartamente si va fi livrata in toamna anului 2019.
„Produsul rezidential premium pe care il oferim este adecvat vecinatatilor excelente si raspunde nevoilor unui public cu asteptari inalte. Aviatiei Tower by Radacini se afla in centrul destinatiilor urbane importante, de la locul de munca pana la cele dedicate timpului liber. Traversezi strada si mergi la cinema sau poti lua pranzul, privind orasul de la cea mai mare altitudine. Datorita pozitionarii, calitatii si design-ului modern, proiectul ofera siguranta investitionala, precum si posibilitatea de maximizare a valorii investite pe termen lung”, a declarat Filip Todosia, reprezentant al Radacini Estate.
Aviatiei Tower by Radacini reprezinta unul dintre proiectele de portofoliu dezvoltate de arhitectii firmei Vlad Simionescu & Asociatii, premiata in 2014 ca fiind cel mai bun birou de arhitectura in cadrul galei CIJ Awards Romania. In plus, fondatorul biroului de arhitectura a facut parte din echipa care a proiectat cea mai inalta cladire din lume din secolul XX.
Complexul Aviatiei Tower by Radacini dispune de materiale de calitate si finisaje moderne si elegante, iar fatada ventilata Equitone a imobilului este proiectata sa devina un reper pentru ansamblurile rezidentiale premium din zonele Herastrau, Zagazului sau Floreasca.
Demarata in luna februarie a acestui an, prima faza a proiectului include constructia celor 134 de locuinte, de la apartamente de 2 si 3 camere, pana la cele de tip penthouse/duplex, si a 172 de locuri de parcare. Pentru lucrarile de structura a fost contractata compania Conarg AG, una dintre cele mai mari companii romanesti, consacrata in domeniul constructiilor rezidentiale, dupa cum se mai precizeaza in comunicat.
Complexul rezidential este localizat vizavi de mall-ul Promenada, in imediata vecinatate a hotelului Marriott Courtyard si a cladirilor de birouri clasa A+, aflate in perimetrul delimitat de Calea Floreasca, Bd. Barbu Vacarescu si Gara Herastrau.
Aceasta zona a ramas in ultimii ani una cu cele mai mari cresteri inregistrate in ceea ce priveste numarul de angajati din cladirile de birouri moderne. Conform estimarilor publicate in 2018 de compania de servicii imobiliare Cushman & Wakefield Echinox, aproximativ 40% dintre angajatii care isi desfasoara activitatea intr-un astfel de mediu sunt concentrati in cladirile aflate in apropierea statiilor de metrou Aurel Vlaicu si Pipera (aproximativ 97.000 de persoane, dintr-un total estimat de 250.000 de salariati)
Dupa cum se mai arata in comunicat, proiectele rezidentiale pozitionate in zonele prime permit viitorilor proprietari sa beneficieze de toate facilitatile orasului. O investitie solida este definita prin fluxul de chiriasi generat de cladirile de birouri, dar si prin accesul facil la metrou. Aviatiei Tower by Radacini este pozitionat la o distanta mai mica de 10 minute de statiile de metrou Aurel Vlaicu si Pipera.
Nu in ultimul rand, parcurile asigura o calitate superioara a vietii si un nivel ridicat de siguranta investitiei imobiliare, Aviatiei Tower by Radacini aflandu-se in apropierea noii promenade a parcului Bordei, care conecteaza pietonal strada Zagazului cu Bulevardul Mircea Eliade si cartierul Primaverii, Soseaua Nordului si Parcul Herastrau. Mai mult, apartamentele ce compun Aviatiei Tower by Radacini au fost proiectate ca spatii generoase. La cele 11 etaje ale ansamblului rezidential vor fi amplasate apartamente intime si elegante, cu doua si trei camere, iar cele 4 penthouse-uri tip duplex, situate la ultimul etaj, confera un sentiment unic de exclusivitate. Proiectul este perfect adaptat necesitatilor unei capitale europene aglomerate, oferind nu mai putin de 172 de locuri de parcare proprii, dintre care 126 sunt in subteran. In plus, spatiile verzi sunt bine integrate; chiar in fata intrarii centrale, asigurand o retragere confortabila fata de Bd. Dimitrie Pompeiu, este proiectat un parc cu o suprafata de 900 mp, care va reprezenta si o perdea naturala de vegetatie pentru locatarii de la etajele inferioare si va estompa din tumultul cartierului.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelCOVID-19ALLBIMVideoConfAC-iulAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
rigips
CELCO 2020
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala
elmas 2017

Parteneri

HABITAT
hilti
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
AHK 2018
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere