Agenda Constructiilor
Vineri, 10 Iulie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - REMAX isi extinde reteaua in pofida reticientei fata de agentiile imobiliare
REMAX isi extinde reteaua in pofida reticientei fata de agentiile imobiliare
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 22 Iul 2019 15:10
RE/MAX Romania, parte a liderului mondial in real-estate si franciza numarul 1 la nivel global pe acest segment, anunta extinderea retelei din Romania cu inca trei birouri - RE/MAX Partners - Cluj, RE/MAX Quality - Sibiu si RE/MAX Prestige - Targu Mures. In prezent, portofoliul companiei cumuleaza un total de 53 de birouri la nivel national si peste 400 de membri.
„Motivele pentru care am decis sa ma alatur echipei RE/MAX sunt numeroase, insa cel mai important a fost sistemul lor de educatie. Cu toate ca nu am experienta in domeniul imobiliar, nu mi-a fost teama sa fac acest pas datorita existentei Academiei RE/MAX, prin intermediul careia avem acces continuu la traininguri specializate, precum si informatii de piata actualizate”, a declarat Alexandra Joldes, Broker/Owner RE/MAX Partners.
Totodata, promovarea colaborarii intre Broker/Owneri si agenti, precum si reprezentarea exclusiva a clientilor, reprezinta alte puncte forte ale sistemului RE/MAX. Mai mult, prin faptul ca agentii primesc educatie continua, indrumare si un mediu de lucru placut, clientii primesc servicii de calitate si suport continuu pe tot parcursul unei tranzactii, iar francizatilor li se pune la dispozitie toate instrumentele necesare pentru a face aceste lucruri posibile, se creeaza un sistem in care toata lumea castiga, adauga aceasta.
Pe termen mediu spre lung, Alexandra Joldes are in plan dezvoltarea unei echipe puternice de profesionisti, pregatiti sa ofere servicii de inalta calitate clientilor. De asemenea, este de parere ca prin valorile brandului, educatia continua si oferirea unui pachet complet de servicii poate face diferenta pe piata imobiliara in care activeaza.
Specializata in turism, Constanta Drunea este un alt Broker/Owner care a intrat in echipa RE/MAX motivata de dorinta de a avea propriul business, iar afilierea la acest brand a fost determinata de oportunitatile regasite in cadrul acestei retele, de sistemul care mizeaza pe colaborare si dezvoltarea profesionala a tuturor membrilor. Desi activeaza pe piata de doar o luna, RE/MAX Quality, franciza deschisa de antreprenoare in Sibiu, a reusit deja sa atraga in echipa, pe un post managerial, unul dintre agentii unui alt birou RE/MAX din Sibiu, Sorin Bacila.
„Am pasit increzatoare pe acest drum, domeniul imobiliar fiind unul dintre cele mai dinamice si provocatoare industrii in care poti activa, ce iti pot aduce numeroase satisfactii profesionale, dar si personale. Iar afilierea cu brandul RE/MAX iti ofera toate uneltele necesare pentru a porni cu dreptul”, a declarat Constanta Drunea, Broker/Owner RE/MAX Quality.
Printre planurile sale se numara, de altfel, formarea unei echipe de profesionisti, iar pe termen lung, deschiderea unui nou birou RE/MAX.
„Dupa luni de zile in care am tot analizat si evaluat diverse oportunitati de dezvoltare a unui business, am ajuns la concluzia ca cea mai buna idee de afacere, cu o investitie accesibila, ar fi infiintarea unei agentii imobiliare. Intrucat activez in domeniul comunicarii, sunt constient ca fara un brand puternic este dificila afirmarea pe piata imobiliara. Astfel ca, am ajuns sa caut oportunitati de achizitionare a unei francize, iar brandul care m-a cucerit de la inceput a fost, de departe, RE/MAX”, spune Ionut Marian, manager RE/MAX Prestige din Targu Mures.
In primii cinci ani de activitate, acesta isi propune impreuna cu Broker/Owner-ul biroului sa formeze o echipa de cel putin 15 agenti colaboratori si, totodata, sa contribuie la procesul de educare a publicului larg vizavi de activitatea unei agentii, dar si a agentilor fata de aceasta cariera.
„Problema de care ne-am lovit inca de la inceput a fost reticenta multor persoane fata de agentiile imobiliare in general, iar apoi de sistemul de functionare al biroului. Asa ca printre planurile noastre se numara, deopotriva, schimbarea perceptiei clientilor fata de ce a insemnat pana acum o agentie imobiliara si atragerea agentilor catre sistemul REMAX, un sistem cu oportunitati de dezvoltare atat in plan financiar, cat si profesional si educational”, a specificat acesta.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKVideoConfAC-iulbluebeamTeraSteelCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
elmas 2017
rigips
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
hilti
C4E FORUM
FPSC_2019
AICPS_30
AHK 2018
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere