Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ROCA: Catalogul de produse este disponibil pe smartphone-uri si tablete
ROCA: Catalogul de produse este disponibil pe smartphone-uri si tablete
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 08 Mar 2018 16:55
Roca lanseaza o aplicatie mobila actualizata, disponibila gratuit pentru telefoane si tablete cu sisteme de operare iOS si Android. Aplicatia include intregul catalog de obiecte sanitare, disponibil in mod obisnuit pe website-ul companiei sau in varianta fizica. Noua aplicatie Roca are un design actualizat pentru a imbunatati experienta utilizatorilor si pentru a permite accesul mai usor, rapid si intuitiv la toate descrierile produselor.
Printre noile functii ale aplicatiei se numara un comparator de preturi sau posibilitatea de a crea foldere personalizate pentru a impartasi proiecte si propuneri.
Un nou design
Varianta actualizata a aplicatiei ofera o noua interfata pentru smartphone-uri si tablete, avand un design nou si un sistem de navigatie mai usor si mai intuitiv.
Optiuni diferite de navigatie
Noua aplicatie Roca permite accesul la intregul catalog, actualizat in permanenta, clasificat pe categorii sau colectii si cu o functie de cautare avansata. Sunt incluse toate informatiile necesare despre produse: fotografii, dimensiuni, descrieri si acces catre brosuri si manuale.
Comparator de preturi
Utilizatorul poate compara caracteristicile si functionalitatile diverselor produse pentru a le putea alege pe cele mai potrivite.
Foldere proiecte
Cu ajutorul acestei aplicatii, utilizatorii isi pot crea foldere personalizate pentru a salva produse si proiecte si pentru a le impartasi cu ceilalti.
Format de prezentare
Actualizarea permite vizualizarea produselor selectate intr-un format modern de prezentare, pentru o expunere mai estetica si personalizata a seturilor de produse.
O noua versiune a site-ului Roca Romania
Roca anunta si relansarea paginii de web din Romania www.ro.roca.com, cu o interfata mai fresh si mai prietenoasa, precum si cu noi informatii de interes pentru consumatori. Sectiunea Roca Life, nou introdusa, reprezinta o sursa de inspiratie si de sfaturi utile pentru toti cei care vor sa se bucure la maxim de spatiul baii, cel mai personal din casa.
Despre Roca
Roca este o companie dedicata proiectarii, productiei si comercializarii de obiecte sanitare, mobilier de baie, gresie si faianta din ceramica ce pot fi utilizate in arhitectura, constructii si in designul de interior. Originile companiei dateaza din 1917, cand familia Roca a inceput constructia primei fabrici din Gava (Barcelona). La 100 de ani de la intemeiere, compania are 22.600 de angajati si 78 de fabrici, fiind prezenta in peste 170 de tari de pe cinci continente.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
concelex
Ubitech
siniat
ERBASU CONSTRUCT
rigips
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
CDS
ness project
EDIT-Structural
quadratum
strabag nivel 1
theda mar
leviatan
viarom

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander