Agenda Constructiilor
Miercuri, 18 Septembrie 2019
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SAINT-GOBAIN: Ovidiu PASCUTIU este noul Director General al grupului in Romania
SAINT-GOBAIN: Ovidiu PASCUTIU este noul Director General al grupului in Romania
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 28 Ian 2019 16:00
Grupul Saint-Gobain accelereaza procesul de transformare organizationala a companiei si lanseaza programul „Transform & Grow”, construit in jurul a doi piloni: un management mai flexibil al portofoliului de produse si solutii, respectiv o noua structura organizationala, mai simpla si mai agila, adaptata nevoilor clientilor si incorporand solutii digitale la orice nivel.
Cu un vast portofoliu de produse si solutii dezvoltate in functie de cerintele, tendintele si evolutia pietelor pe care activeaza, Grupul Saint-Gobain a reusit sa isi mentina, de-a lungul istoriei sale de peste 350 de ani, pozitia de lider mondial in domeniul habitatului si al materialelor de constructii, datorita capacitatii sale constante de adaptare si de inovare.
In acest context, Grupul Saint-Gobain a adoptat recent, la nivel global, un nou sistem de management, incluzand canale decizionale mai rapide si mai clare, care promoveaza o mai mare responsabilitate in randul angajatilor si prin care ofera clientilor sai o gama mai larga si mai integrata de produse si servicii. De asemenea, noua organizare va permite Grupului sa sustina dezvoltarea sinergiilor comerciale pentru a oferi pe piata intreaga gama de produse si solutii Saint-Gobain, intr-o maniera coordonata.
Astfel, pentru managementul afacerilor locale, incepand cu 1 ianuarie 2019, Ovidiu Pascutiu a fost numit Director General al Grupului Saint-Gobain in Romania.
“Programul Transform & Grow ne va permite sa dezvoltam competitivitatea companiei si sa exploatam potentialul de crestere al acesteia, creand valoare adaugata pentru toti clientii si partenerii nostri. Vom continua sa ne concentram asupra inovatiei si asupra dezvoltarii durabile, pastrand in centrul preocuparilor noastre cele mai importante valori ale companiei - siguranta, bunastarea si performanta, pentru a ne consolida pozitia de lider pe toate segmentele de piata pe care activam in Romania. Prin implementarea acestui program, vom avansa catre materializarea obiectivului nostru de a contribui la crearea de spatii de locuit minunate si la imbunatatirea vietii de zi cu zi prin proiectarea, fabricarea si distribuirea de materiale si solutii vitale bunastarii noastre si viitorului nostru comun”, a precizat Ovidiu Pascutiu, Director General al Grupului Saint-Gobain in Romania.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Licente bimACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 145 (Septembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere