Agenda Constructiilor
Marti, 15 Octombrie 2019
Teraplast 2019
Home - ANALIZA - Analiza pietei de lacuri, vopsele si gips-carton pe anul 2015

Analiza pietei de lacuri, vopsele si gips-carton pe anul 2015
Analiza pietei de lacuri, vopsele si gips-carton pe anul 2015
PDF, 4 pagini A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: LACURI SI VOPSELE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 12 feb 2015
Sumar: click aici
Tendinta de crestere pe pietele de vopsele si gips-carton
Piata locala de lacuri si vopsele se va inscrie pe un trend de crestere in acest an, cererea urmand a fi sustinuta, in continuare, de proiectele de renovare, dar si de intensificarea estimata a programului national de reabilitare termica a blocurilor de locuinte. In ceea ce priveste importurile, informatiile furnizate de Institutul National de Statistica (INS), disponibile pentru primele noua luni ale anului 2014, releva faptul ca importurile de lacuri si vopsele pe baza de polimeri in mediu apos s-au majorat ca valoare cu 5% fata de acelasi interval din 2013, iar din punct de vedere cantitativ sporirea a fost mult mai puternica (+11,7%), ceea ce denota, pe de-o parte, o situatie mai buna, reflectata de cresterea cererii pe plan intern, iar pe de alta parte, un efect al reorientarii consumatorilor spre aceasta categorie de produse. In ceea ce priveste piata locala a placilor de gips-carton, se estimeaza ca tendinta din domeniu fiind, de asemenea, ascendenta. Revenind la importurile de lacuri si vopsele, in cazul sistemelor de finisare pe baza de polimeri sintetici, tendinta este oarecum asemanatoare, cele trei trimestre din 2014 reflectand o majorare de 3,5% a valorii importului, insa in conditiile unui declin cantitativ de -17%, ceea ce indica o modificare substantiala a pretului de comercializare.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Policolor, Azur SA, Sarcom, Duraziv, Sivi Crom Prod, Saint-Gobain Construction Products - Rigips Business Unit si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de lacuri si vopsele va fi disponibila in trimestrul intai din 2016.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
Licente bimghid_proiectareACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere