Agenda Constructiilor
Marti, 07 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SCHNEIDER: Lucian Enaru este noul director general pentru Romania si Moldova
SCHNEIDER: Lucian Enaru este noul director general pentru Romania si Moldova
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 21 Ian 2020 16:34
Incepand cu data de 01 februarie 2020, Lucian Enaru preia pozitia de Director General Schneider Electric Romania si Republica Moldova. Aceasta numire vine la incheierea mandatului de 4 ani al lui Marius Persinaru.
Marius a condus dezvoltarea business-ului Schneider Electric Romania, folosindu-si experienta de management si leadership de peste doua decenii, in cadrul unor companii internationale de top, atat in Romania, cat si la nivel global.
„Am venit la Schneider Electric intr-o perioada de transformare”, spune Marius Persinaru. „Rolul meu a fost sa structurez organizatia intr-un nou context regional si intr-un moment de redefinire a industriei. Acest lucru a dus la consolidarea echipei si crearea unei culturi organizationale solide, capabile sa se adapteze si sa sustina transformarea strategica globala. Consider ca in acesti patru ani am dezvoltat organizatia locala, iar acum, cand este intr-o alta etapa si are un nou set de obiective, Lucian este omul potrivit sa duca mai departe planurile Schneider Electric.”
Marius se va dedica dezvoltarii proiectelor personale din zona de agro-business eco & bio, consultanta in management si leadership strategic.
Lucian Enaru va prelua functia de Director General dupa 13 ani in cadrul echipei Schneider Electric. De-a lungul timpului, Lucian a ocupat diverse pozitii in vanzari si marketing, cea mai recenta fiind de Director de Vanzari. Noua pozitie reprezinta o recunoastere a realizarilor si experientei profesionale acumulate si o ocazie de a implementa o noua directie strategica business-ului de peste 70 milioane EUR.
„Sunt onorat de decizia Schneider Electric de a-mi incredinta dezvoltarea companiei pe piata locala, intr-un moment important pentru industria in care activam”, spune Lucian. “Obiectivul meu principal va fi acela de a promova solutiile digitale in domeniul eficientei energetice si de a le oferi clientilor si partenerilor nostri produsele, solutiile si aplicatiile EcoStruxure, pentru eficienta si dezvoltare durabila.”
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelCOVID-19ACADALLBIM
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere